Nogometni izlog u Josipovcu!

0
3456

ZANIMLJIVA INICIJATIVA U NOGOMETNOM KLUBU ZRINSKI IZ JURJEVCA

Dok većina trećeligaša još miruje, Nogometni klub Zrinski predstavio je zanimljivu nogometnu inicijativu – svojevrsni nogometni kamp u kojemu se nalazi dvadesetak mladih nogometaša rođenih između 1998. i 2002. koji su željni afirmacije u hrvatskom nogometu. U Josipovcu su, u srijedu, 10. srpnja,  odigrali trening utakmicu koja je završila bez pobjednika – 1:1.

U „crvenom“ sastavu nastupili su: Cesar Junior (golman), Sousa Mendez, Samuel Esteves Oliviera, Daniel Sousa, Lucas, Victor, Matheus Luiz, Luiz Flavio, Gabriel Fantaguzzi, Jonathan Willian, Italo Palva, Gabriel Tarcisio.

„Plavi“ sastav činili su: Dean Bosankić, Armin Alić, Mail Zec, Dario Mišković, Luka Jovanović, Krešo Pandžić, Dean Borovčanin, Dženan Smaka.

Igrači koji se nalaze u kampu, u četvrtak će, 11. lipnja, s početkom u 18:00 sati, odigrati prijateljsku utakmicu protiv drugoligaša Cibalije, u subotu će u Josipovcu ugostiti drugoligaša BSK-a iz Bijeloga Brda, a u nedjelju će u Josipovcu gostovati druga momčad Osijeka.

Robert Grnja trener, Krešimir Galić pomoćnik

Jurjevčani će u pripreme za svoju drugu trećeligašku sezonu krenuti 15. srpnja u 19:00 sati kada će novi trener Robert Grnja i njegov pomoćnik Krešimir Galić (dojučerašnji igrač) obaviti prozivku i prvi trening. Dosadašnji jurjevski trener Antun Labak ostaje u klubu, a obnašat će ulogu koordinatora.

Ono što se trenutno zna klub je nakon dugogodišnjega staža napustio stup obrane Dražen Fehir. Napadač Marin Stanušić pojačao je redove satničke Mladosti. A tko će pojačati redove Zrinskoga doznat će se u sljedećih desetak dana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here