Certissa I bez premca!

0
4282

MALONOGOMETNI TURNIR „CERTISSA CUP 2019.“

Malonogometni klub „Certissa“ iz Đakova i ove je godine organizirao turnir za mlađe dobne skupine. Od nedjelje, 23. lipnja do subote, 29. lipnja, na terenu s umjetnom travom, pored Gradskoga bazena, sedam se momčadi borilo za pobjednički pehar (Certissa I, Certissa II, Mikanovci, Omladinac Đakovački Selci, Perkovci, Mladost Đakovačka Satnica, Radnički Viškovci).

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.

Nakon razigravanja svako sa svakim, u subotu, 29. lipnja, odigrane su utakmice za poredak.

POLUFINALE

CERTISSA II – OMLADINAC (ĐS) 4:2

Nakon početnoga vodstva Omladinca (strijelac Glavačević), nogometaši Certisse II golovima Gavrana, dva puta Marinića i Vratrića preokreću rezultat u svoju korist 4:1. Macokatić je u završnici utakmice uspio smanjiti rezultat na konačnih 4:2.

CERTISSA I– RADNIČKI  9:1

 Od samoga početka ritam utakmice diktirali su igrači Certisse I koji su bez većih problema došli do visoke pobjede čime su pokazali da su najbolja momčad na turniru.

 

FINALE

CERTISSA I  CERTISSA II 14:0

–Bez imalo milosti nogometaši Certisse I krenuli su prema golu svojih mlađih kolega. Golovi su padali kao po tekućoj vrpci, a konačnih 14:0 dovoljno govori o raspoloženim napadačima. Strijelci su bili: Dražen Jaman (3), Ivano Novaković (3), Šimun Petar Jaman (3), Luka Mikić (2), Patrik Klarić, Zvonimir Udovčić i Josip Jukić.

Naslov pobjednika (Certissa I) osvojili su: Niko Ivanković, Dražen Jaman, Šimun Petar Jaman, Luka Mikić, Josip Jukić, Ivano Novaković, Zvonimir Udovčić i Patrik Klarić.

Drugo mjesto pripalo je momčadi Certissa II u sastavu: Ivan Grgić, Matej Marinić, Niko Gavran, Ivano Vrtarić, Matej Doko, Jakov Andrijević, Karlo Mutadžić, Gabrijel Perković, Matko Zrakić. Treneri: Damir Lelas i Marijan Udovčić.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

RADNIČKI – OMLADINAC (ĐS) 3:4

U borbi za treće mjesto više sreće i umijeća imali su mladi Selčani koji su na kraju slavili s minimalnih 4:3. Selčani su poveli golom Furjana, ali je Marijanović s dva pogotka preokrenuo rezultat na stranu Viškovčana. Lovaković je postigao treći pogodak za Radnički i time svoju momčad približio trećem mjestu. Međutim, u završnici utakmice, prvo Jelačić smanjuje rezultat na 2:3 da bi Farkaš postigao dva pogotka za preokret i pobjedu Omladinca.

Treće mjesto za Omladinac (ĐS) osvojili su: Stjepan Tabak, Šimun Brataljenović, Ivana Jelačić, Petar Macokatić, Filip Farkaš, Stjepan Ivić, Nova Glavačević, David Jambrec, Ante Macokatić i Teo Furjan. Trener: Božidar Farkaš.

Sve tri pojedinačne nagrade pobjednicima

Treneri svih momčadi izabrali su i najbolje pojedince. Sve tri nagrade pripale su igračima pobjedničke momčadi: najbolji igrač je Luka Mikić, strijelac Dražen Jaman, a najbolji golman Niko Ivanković.

Nagrade najboljim momčadima i pojedincima uručili su Stjepan Jukić, Marijan Udovčić i Dubravko Sočković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here