Leon Babić Brajko danas protiv Austrijanca Kobierskoga za četvrtfinale!

0
1130

MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR “MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN”

U Čakovcu je, u organizaciji Teniskoga kluba Franjo Punčec, u tijeku međunarodni teniski turnir Marin Šuica Junior Open za tenisače do 16 godina. U konkurenciji 128 igrača nalazi se i đakovački tenisač Leon Babić Brajko koji je nakon prva dva dana napravio odličan rezultat ostvarivši dvije uvjerljive pobjede. U prvom kolu Babić Brajko bio je bolji od Ukrajinca Artema Babenka sa 6:2 i 6:4. U jučerašnjem drugom kolu ništa bolje nije prošao niti Indijac Vivek Kollaru kojemu je đakovački tenisač prepustio samo četiri gema. Rezultat je bio 6:2 i 6:2.

U današnjem trećem kolu đakovački tenisač naći će se pred velikim izazovom. Protivnik za ulazak u četvrtfinale bit će mu četvrti nositelj Austrijanac Jan Kobierski.

Leon Babić Brajko na čakovečkom turniru nastupio je i u igri parova. Zajedno s Stjepanom Ivanekom pobijedili su u prvom kolu austrijsku kombinaciju Yan Maatschi/Philipp Schoefer sa 6:2 i 6:4. U drugom kolu hrvatska kombinacija izgubila je od četvrtih nositelja slovenskoga para Aljaz Kirbis/Lun Obrul nakon tri seta (4:6; 7:6 i 10:5).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here