Đakovčanima četvrto i osmo mjesto, Satničanima veliko iskustvo!

0
3218

MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR „SRCA CUP“ AJDINOVIĆI

Od petka do ponedjeljka, 14. do 17. lipnja, dvije momčadi Đakovo Croatije i jedna NK Mladosti iz Đakovačke Satnice sudjelovale su na Međunarodnom nogometnom turniru „SRCA Cup“ koji je igran ja sportskom centru u Ajdinovićima.

Đakovčanima četvrto i osmo mjesto

U skupini „A“ nastupila je momčad Đakovo Croatia 04 i Mladost iz Đakovačke Satnice. Đakovčani su bili uspješni. U prvom susretu protiv Budućnosti 05 odigrali su bez golova da bi zatim ostvarili pobjedu protiv Mladosti iz Đakovačke Satnice 6:0. Nakon toga uslijedila je minimalna pobjeda protiv Sarajeva (1:0) da bi u posljednjoj utakmici u grupi Đakovčani odigrali bez golova protiv momčadi Top Gola.

Kao drugoplasirani, Đakovčani su se plasirali u završnicu turnira. U polufinalu su Đakovčani poraženi od FK Budućnost 04 s 2:1 da bi u utakmici za treće mjesto igrači trenera Ivića izgubili od FK Budućnost 05.

U najbolju momčad turnira (među 20 igrača) izabrani su: Ivica Rac, Marko Đelagić, Fran Tokić, a najbolji napadač Daniel Perči, strijelac tri pogotka.

Za HNK Đakovo Croatia 04 nastupili su: Luka Rozić, Karlo Popek, Bruno Žužak, Fran Tokić, Ante Drmić, Ante Erceg, Marko Đelagić, Duje Matković, Adam Sito, Bruno Đurđević, Karlo Bajs, Gabrijel Markić, Ante Hodak, Domagoj Jakšić, Ivano Božić, Daniel Perči, Šimun Perković, Luka Sučić, Ivica Rac i Luka Marijanović. Trener: Filip Ivić.

Druga đakovačka momčad nastupila je pod nazivom Đakovo Croatia 05. Oni su nastupili u grupi „B“ u kojoj su doživjeli tri poraza (Stupčanica 1:0, Vardar 2:0 i Budućnost 04 3:0). U borbi za sedmo mjesto mladi Đakovčani poraženi su od momčadi Top Gola nakon izvođenja kaznenih udaraca. U regularnom dijelu utakmica je završila 1:1 da bi nakon penala rezultat bio 3:1.

Đakovo Croatia 05, pod vodstvom trenera Damira Bilaća, igrala je u sastavu: Filip Zorić, Luka Vuletić, Martin Aščić, Ivan Serdarević, Petar Milić, David Ivić, Hrvoje Ćosić, Lovro Ćurić.

Kapetan Mladosti Tin Korpar u momčadi turnira

Po prvi puta, na međunarodnom turniru nastupili su i mladi nogometaši iz Đakovačke Satnice. U grupi „A“ turnir su otvorili remijem protiv Top Gola (0:0), zatim su uslijedili porazi od FK Budućnost 05 (5:0) i HNK Đakovo Croatia 04 (6:0). U posljednjoj utakmici grupne faze Satničani su odigrali 1:1 protiv Sarajeva. Mladosti je dodijeljena i nagrada za fair play kao i jedno pojedinačno priznanje. Kapetan Tin Korpar izabran je u najbolju momčad turnira.

Za Mladost (ĐS) igrali su: Matko Ivić, Tin Korpar, Marko Korpar, Marin Duvnjak, Oliver Kuna, Matej Drenjančević, Stjepan Orgulan, Pavo Maričić, Marko Vujanović, Toni Vujanović, Patrik Oršolić, Petar Batarilo, Emanuel Kiđemet, Luka Mikešić, Josip Đanić, Filip Nemet. Trener: Zdravko Ivić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here