Limači Omladinca drugi, najbolji strijelac Josip Jambrec!

0
4062

NOGOMETNI TURNIR IVANKOVO KUP ZA LIMAČE

U nedjelju 9. lipnja, Ivankovo je bilo domaćin Nogometnoga turnira Ivankovo Kup koji je okupio 18 momčadi limača (igrači rođeni 2008. i mlađi). Momčadi su bile podijeljene u četiri grupe, a u grupi „A“ našli su se limači Bedema, Graničara, Škole nogometa Rabona iz Jurjevca, Omladinac iz Đakovačkih Selaca i Borinci.

Mladi nogometaši Omladinca u grupi su osvojili tri pobjede i jedan remi. Protiv Borinaca pobijedili su 4:2, vršnjake Rabone s 5:1, protiv domaćina Bedema odigrali su 0:0 da bi protiv županjskoga Graničara bili bolji 2:0. U Četvrtfinalu  su mladi Selčani slavili 2:1 protiv Lovora Nijemci. U polufinalu se Omladinac sastao protiv HNK Vinkovci. Nakon uzbudljive i neizvjesne utakmice regularni dio završio je 2:2 da bi Selčani bili bolji na šesterce 4:3. U finalnom susretu Belišće je slavilo s 2:0.

                      Drugi u Ivankovu – LImači Omladinca (ĐS)

Osim pehara za drugo mjesto i medalja, Selčanima je pripala i jedna pojedinačna nagrada. Najbolji strijelac turnira bio je Josip Jambrec.

                          Nagrađenici – Najbolji strijelac Josip Jambrec (drugi s desna)

Za Omladinac (ĐS) nastupili su: Niko Ivić, Josip Jambrec, Filip Farkaš, Ivano Jelačić, Teo Furjan, Petar Macokatić, Stjepan Ivić, Noa Glavašević, Ante Macokatić, Šimun Brataljenović, David Jambrec. Trener: Božidar Farkaš.

ŠK Raboni tri poraza i jedan remi

Limači Škole nogometa Rabona u grupi su upisali tri poraza: Omladinac (ĐS) 5:1, Bedem 3:1 i Borinci 3:2 i jedan neriješen rezultat Graničar 0:0. Nisu se plasirali u drugi krug natjecanja.

Za ŠK Rabona nastupili su: Jan Eling, Lovro Stipanović, Matej Getoš, Dominik Kukučka, David Stipanović, Luka Poljarević, Ivica Vavra, Patrik Prevoznik, Josip Perić, Ivan Ćurić, Matej Horvat. Trener: Igor Smoljo.

Na turniru su u grupi „B“ sudjelovali i limači HNK Đakovo Croatia. U grupi su upisali jednu pobjedu (Frankopan 2:0) i dva poraza (Belišće 2:0 i Lovor Nijemci 4:1). Nisu se plasirali u drugi krug natjecanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here