Prvo iskustva za osam mladih Đakovčanki, Vedran Mašić treći!

0
2107

PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE UZRASTE U KATAMA

Osijek je protekloga vikenda bio domaćin Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u katama. Među više stotina natjecatelja našli su se i članovi Karate kluba Đakovo: Mirna Punda, Marija Mutavđić – Duvnjak, Donatella Sertić, Inga Profusek, Larisa Sarić, Andrea Zarić, Antonija Jackanić i Tena Kirchmajer.

Osam đakovačkih natjecateljica

Mirna Punda je u kategoriji kate cicibanke (natjecateljice od šest i sedam godina) poražena u drugom kolu od Nike Pandur (KK Đurđevac) rezultatom 5:0. U istoj kategoriji nastupila je i Inga Profusek koja je poražena od Petre Gašparac (KK Đurđevac). Od Đakovčanke Marije Mutavđić – Duvnjak bolja je bila Emma Fresl, članica KK Samobora. Donatella Sertić izgubila je od Tije Medić (KK Alfa).

U kategoriji kate mlađe učenice nastupila je Larisa Sarić. Mlada Đakovčanka upisala je poraz od Nine Šunjić (KK Samobor). Andrea Zarić u svojoj je kategoriji ušla u repasaž gdje je bolja od nje bila Vanja Šabić (ŠKK Tigar).

Đakovčanka Antonija Jackanić nastupila je u kategoriji kate mlađe kadetkinje (12, 13). U prvom kolu poražena je od Klare Balog (SKK Kondura), a Tenu Kirchmajer porazila je Simona Szel (KK Samobor).

U natjecanju parakaratea – osoba s intelektualnim poteškoćama nastupio je Đakovčanin Vedran Mašić. U seniorskoj konkurenciji osvojio je treće mjesto 

Treba pohvaliti sve đakovačke natjecatelje jer za većinu njih ovo je bilo prvo službeno natjecanje u kojemu je veliku ulogu igrala i trema i strah.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here