Đakovčani dobrano namučili favorizirani Vulpes!

0
753

DRUGA HRVATSKA TENISKA LIGA – SKUPINA KUKULJEVIĆ

  1. KOLO

ĐAKOVO – VULPES 2:5

Favorizirani Zagrepčani ostvarili su pobjedu, ali puno teže nego li to pokazuje rezultat. Nakon prva dva meča gosti su poveli 2:0 i činilo se da će ostatak meča biti puko odrađivanje. Ali, već mladi Leon Babić Brajko, iako je izgubio svoj meč, ali je namučio Nikolu Žeželja ostvarivši i pobjedu u prvom setu. Matej Lazarević i Dino Hardi vratili su nadu Đakovčanima da u igri parova mogu doći do bodova. Lazarević je bio uvjerljiv protiv Marina Sinovčića, a svoj prvi pojedinačni nastup pobjedom je upisao i Dino Hardi. S 2:1 bio je bolji od Gorana Dubčeka (3:6; 6:1; 6:2).

                                Donio prvi bod Đakovčanima – Matej Lazarević

                          Zadovoljan nakon pobjede – Dino Hardi (desno)

U posljednjoj igri parova vodila se prava bitka za svaki poen. Nakon 1:1 u setovima, u trećem setu gosti su slavili sa 10:8 i tako potvrdili pobjedu.

Tako će Đakovčani i sljedeću utakmicu dočekati sa jednom pobjedom i tri poraza. U petom kolu očekuje ih gostovanje u Varaždinu kod istoimene momčadi. To je ujedno i posljednje kolo regularnoga dijela, a nakon toga slijede razigravanja za prvo, treće mjesto kao i borba za opstanak u drugoligaškoj konkurenciji. Prema položaju na tablici susret Varaždinaca i Đakovčana bit će direktna borba za pretposljednje mjesto jer i jedni i drugi imaju omjer 1:3.

POJEDINAČNI REZULTATI:

Mario Beljan – Duje Kekez 0:2 (2:6; 0:6)

Tihomir Hardi – Antn Vidak  0:2 (34:6; 1:6)

Leon Babić Brajko – Nikola Žeželj 1:2 (6:3; 1:6; 1:6)

Matej Lazarević – Marin Sinovčić  2:0 (6:3; 6:3)

Dino Hardi – Goran Dubček 2:1 (3:6; 6:1; 6:2)

Lazarević/Marjanović – Kekez/Vidak 0:2 (3:6; 6:7)

Beljan/Ramčić – Žeželj/Dubček 1:2 (6:3; 3:6; 8:10)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here