Dvanaestorica hrabrih donijela bod iz Viljeva!

0
1543

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VILJEVO – RATAR 2:2 (1:0)

Viljevo – Igralište Viljevo. Gledatelja: 100. Sudac: Borislav Tadić (Samatovci). Pomoćnici: Ivan Kvesić (Osijek) i Franko Rebić (Osijek). Strijelci: 1:0 Antonio Kovačević (24.), 1:1 Pavlo Sikora (51.), 1:2 David Vukadin (80.), 2:2 Marko Vincetić (82. – 11 m).

VILJEVO: Šerić, Šoštarić, Senković, Pandurić (69. Dolančić), Kovačević (84. Kopić), Vincetić, Sklizović, Vicić, Franc (74. Golub), Čamić, Šulava.

RATAR: Galić, David Vukadin, Mario Šekerija, Sikora, Zirn, Rinaldi Martins Junior, Bevilaqua De Aguiar, Barić (85. Zeko), Peradinović, Marko Šekerija, Adrić. Trener: Tihomir Češnik.

Piškorevčani su s gostovanja iz Vijeva donijeli vrijedan bod. A to su ostvarili sa samo dvanaest igrača u zapisniku, a trener Tihomir Češnik morao je biti odličan „kemičar“ jer je golmana Mladena Barića morao staviti u početnu postavu, a na gol je stao mladi Matija Galić. Ali, sreća prati hrabre, a to se upravo dogodilo u Viljevu.

Doduše, nakon početnih dvadesetak minuta u kojima su se ispitivale snage, domaćini su stigli do vodstva. Strijelac za 1:0 bio je Antonio Kovačević. Do odlaska na odmor domaćini su imali još nekoliko izglednih prilika, ali rezultat se do poluvremena nije mijenjao.

U nastavku gosti nisu imali što izgubiti pa su otvorenije krenuli prema domaćem golmanu Marku Šeriću. U 51. minuti opet je na sebe pozornost skrenuo mladi napadač Pavlo Sikora koji postiže pogodak za izjednačenje 1:1. Nakon toga, i jedni i drugi imali su prilike za promjenu rezultata, ali to se nije dogodilo sve do posljednjih deset minuta. U 80. minuti David Vukadin dovodi Piškorevčane u vodstvo 2:1 i već se tada smiješio pozitivan rezultat. Ali, radost gostiju trajala je samo dvije minute kada je sudac Borislav Tadić dosudio kazneni udarac za Viljevčane. Siguran realizator najstrože kazne bio je Marko Vincetić. Svi sudionici utakmice složili su se u jednome: podjela bodova najrealniji je ishod utakmice u Viljevu.

Ovaj bod donio je dodatnu sigurnost i optimizam u piškorevačke redove jer trenutno se nalaze na jedanaestom mjestu s 35 bodova. U sljedećem će kolu na svom igralištu dočekati vodeću Baranju-Belje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here