Ani Išasegi tri bronce i četiri norme za državno prvenstvo!

0
596

PRVI ORION KUP U PLIVANJU

U subotu 23. ožujka đakovački su plivači sudjelovali na Prvom Orion Kupu kojega organizira Plivački klub Vukovar. Na natjecanju je sudjelovalo deset đakovačkih plivačica i plivača koji su osvojili tri medalje. Program natjecanja sadržavao je utrke na 50 metara slobodno, leđno, prsno i leptir. Osim toga, održane su i dvije posebne utrke: Australiana u kojoj se natjecalo šest najbržih plivačica i šest najbržih plivača koji su se plasirali u disciplini 50 metara slobodno u apsolutnoj kategoriji i Memorijalna štafetna utrka „Saša Svilar“ 6X50 metara slobodno.

Najuspješnija među njima bila je Ana Išasegi kojoj su pripale tri brončane medalje: na 50 prsno s vremenom 40.91, 50 leptir (34,56) i 100  metara prsno (1:32.90). Na ovom natjecanju Ana Išasegi isplivala je i četiri norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske.

Odličan rezultat ostvario je i Gabrijel Baličević koji je u disciplini 50 metara slobodno bio na pragu isplivavanja norme za državno natjecanje. On je zauzeo 17. mjesto s vremenom 32.58.

Osim ovih dvoje đakovačkih plivača u Vukovaru su nastupili: Tena Živković, Inga Profusek, Lorena Klemen, Franjo Francem, Lovro Đumić, Oskar Schleis, Mihovil i Matija Jurjević. Trenerica đakovačkih plivačica i plivača je Nina Pološki Jurjević.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here