Đakovčanke teškom mukom do nove pobjede!

0
294

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

VINKOVCI II – ĐAKOVO  2:3

(22:25; 24:26; 27:25; 25:23; 11:15)

Mlade đakovačke odbojkašice, teže od očekivanoga, došle do još jedne vrijedne pobjede u borbi za drugo mjesto Druge hrvatske odbojkaške lige Istok. Koliko je utakmica u Vinkovcima bila izjednačenja govori i statistički podatak da je u pet setova razlika u poenima bila samo pet (114:109) za Đakovčanke.

U izjednačenoj igri u prva dva seta Đakovčanke su uspjele povesti 2:0 iako igra nije baš bila na zavidnoj razini. I kada se činilo da će i treći set pripasti gošćama, Vinkovčanke su podigle razinu svoje igre i u „pripetavanju“ (27:25) stigle do smanjenja rezultata na 1:2. U četvrtom setu vodila se izjednačena borba u kojoj su domaće igračice opet pokazale više strpljenja i koncentracije te izjednačile na 2:2. U lutriji petoga seta trener Zvonimir Božić uspio je „probuditi“ svoje igračice koje su ipak pokazale da su kvalitetnija ekipa. 15:11 za kraj i pobjedu.

Za dva tjedna pred đakovačkim odbojkašicama bit će trenutak istine: vjerojatno će u direktnom srazu s igračicama iz Slavonskoga Broda odlučivati o viceprvaku druge lige.

Sada su Đakovčanke treće s 14 bodova, Brođanke na drugom mjestu imaju 16 bodova. Vodeća je druga ekipa Ferivi Višnjevca s maksimalnih 20 bodova.

Pobjedu u Vinkovcima ostvarile su: Maja Maričić, Antonia Tokić, Petra Nerovčić, Ana Kovčić, Tara Novaković, Larisa Sarić, Lara Bošković, Petra Lukić, Ena Marijanović, Marija Verhas, Iva Vukadin, Andrea Zarić. Trener: Zvonimir Božić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here