Đakovčani u Lenijama proslavili 50. rođendan!

0
319

DRUGA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

VINKOVCI – ĐAKOVO 52:100

(8:18; 18:24; 17:32; 9:26)

Vinkovci – Dvorana Lenije. Gledatelja: 100. Suci: Matej Grubišić (Slavonski Brod), Krunoslav Holjevac (Sibinj) i Bruno Holjevac (Sibinj).

VINKOVCI: Ramljak 2, Šabić, Perković, Vuić 7, Papac 13, Lusavec 4, Janović, Mijatović, Peraica 24, Vujeva 2. Trener: Dino Peraica.

ĐAKOVO: Škrinjarić 14, Petric, Vojedilov 13, Hajduković 11, Blažević 6, Letica, Jurić 16, Davidović 2, Radoš 18, Marjanović 2, Kozić 18. Trener: Goran Gunjević.

Lijepo je bilo vratiti se u Lenije, legendranu vinkovačku košarkašku dvoranu koja pamti daleko bolja domaća izdanja od ovoga kojega su danas pokazali igrači iz grada s Bosuta. Naime, vinkovačka košarka pamti i prvoligaške dane pa i europska natjecanja. A Đakovčani su oduvijek bili žestoki rivali, ali ovaj puta su demonstrirali svu snagu svoje momčadi i na taj način proslavili i na terenu 50. rođendan. Iako su se domaćini nadali, opuštanjem đakovačke momčadi, da mogu doći do pobjede, to se nije dogodilo. Dapače, gosti su odigrali još jednu odličnu utakmicu u kojoj su domaćine limitirali na 52 poena.

Od samoga početka vidjela se razlika u kvaliteti i organizaciji igre tako da je i ova utakmica išla u jednom smjeru – onom đakovačkom.

U takvoj igri Kozić i Radoš ubacili su po 18 poena, u posljednje vrijeme raspoloženi Franko Jurić dodao je 16, Vojedilov je u završnici ubacio 13, Hajduković 11…

Ovo je još jedna uvjerljiva i dominantna pobjeda đakovačkih košarkaša. Sada ih samo očejukuje još utakmica posljednjega kola protiv Borova i regularni dio sezone bit će zaključen. Sa svih 20 đakovačkih pobjeda. A onda slijede kvalifikacije, a mi vam još jednom donosimo raspored.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here