Vratio se Mile Blažević!

0
2557

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

HAJDUK – TORPEDO 2:4 (1:3)

Popovac – Igralište Popovac. Gledatelja: 100. Sudac: Marko Reljan (Osijek). Pomoćnici: Oliver Romić (Osijek) i Luka Kurtović (Osijek). Strijelci: 0:1 Blažević (6.), 1:1 Kučuk (14.), 1:2 Milardović (40.), 1:3 Fogadić (43.), 1:4 Blažević (60.) 2:4 Viljevac (77. – 11 m).

HAJDUK: Nikolić, Uremović, Sklepić, Kučuk, Šimunić (7. Kajinić), Viljevac, Tatai, Vidović, Bandobranski, Šimunek (46. Kolarić), Slaviček.

TORPEDO: Vinković, Beljan, Delić, Bračko (58. Radoš), Milardović, Blažević, Branimir Ivanda, Antinac (46. Kerovec), Fogadić, Bošković, Nikolić Kovačić.

Ponovo su Kuševčani pokazali da bolje igraju u gostima jer su u Popovcu ostvarili novu pobjedu. U utakmicu su i jedni i drugi krenuli dosta nervozno, s puno pogrješaka u predaji lopte tako da su Kuševčani tek u završnici prvoga poluvremena pronašli svoju prepoznatljivu igru. Doduše. Već u šestoj minuti gosti su došli u vodstvo. Bračko je odlično proigrao Blaževića koji je izašao sam pred golmana Nikolića i mirno poentirao za vodstvo 1:0. Gosti su uzvratili u 14. minuti kada je Kučuk zabio za 1:1. U završnici prvoga dijela Torpedo je prelomio utakmicu. Igrala se 40. minuta kada je Fogadić ubacio loptu na desetak metara, a glavom Josip Milardović pospremio u mrežu. Već mnogo puta viđena kuševačka akcija. Samo tri minute kasnije pao je i treći gostujući pogodak. Matko Fogadić ubacio je loptu u kazneni prostor, nespretno je reagira golman Nikolić, a pomoćni sudac signalizirao je glavnome da je lopta prešla gol liniju. Bio je to konačni rezultat prvoga dijela – 1:3.

U drugom poluvremenu gosti su rutinski čuvali stečenu prednost da bi konačnu potvrdu pobjede ostvarili u 80. minuti. Stjepan Nikolić Kovačić asistirao je Blaževiću koji se ponovo sam „oči u oči“ našao s golmanom Nikolićem. I ponovo mirno pogodio protivničku mrežu. U samoj završnici utakmice osječki sudac Marko Reljan start Antonija Kerovca označio je kao nedozvoljeni i pokazao na bijelu točku. Za 2:4 siguran izvođač bio je Viljevac. Igrala se 77. minuta.

S nova tri boda Torpedo je i dalje u najozbiljnijoj igri za osvajanje drugoga mjesta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here