Napadači Omladinca bez milosti!

0
1453

DRUGA PRIPREMNA UTAKMICA OMLADINCA

OMLADINAC (ĐS) – ZRINSKI (D) 8:1 (3:1)

Nogometaši Omladinca iz Đakovačkih Selaca na svojoj su Brani ugostili Zrinski iz Drenja, člana Lige Nogometnog središta Đakovo. Od samoga početka Selčani su dominirali terenom i do odmora su stigli do vodstva 3:1.

U nastavku utakmice do izražaja je došla bolja fizička sprema jer treba biti iskren pa reći da su gosti iz Drenja odradili tek nekoliko treninga i da nisu spremni odigrati svih 90 minuta u jednakom ritmu.

U drugih 45 minuta Selčani su postigli još pet pogodaka i tako došli do visoke pobjede koja im podiže samopouzdanje pred početak prvenstva. I u prvoj utakmici u Forkuševcima (pobjeda 6:0) napadači Omladinca bili su učinkoviti: postigli su šest golova.

Trostruki strijelac za Omladinac bio je Slaven Sekić, dva je gola postigao Božidar Brataljenović, a jednom su se u listu strijelaca upisali: Krešo Jelačić, Zvonimir Aščić i Leonardo Turić. Jedini strijelac za Zrinski bio je Matej Matin.

Jer iz Selaca poručuju da unatoč tome što su ostali bez četvorice igrača (Leo Aščić, Kričančić, Denić i Mijić) i dalje vjeruju da mogu stići do prvoga mjesta u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Podsjetimo, Selčani su sve do posljednja dva jesenska kola bili na čelnom mjestu, ali porazom u Strizivojni prvenstvo su završili na drugom mjestu s 30 bodova, samo bodom manje od vodeće Šokadije.

Omladinac (ĐS) igrao je u sastavu: Robert Kričančić, Zvonimir Aščić, Dramac, Mikloš, Jelačić, D. Brataljenović, Bračko, Sekić, Božidar Brataljenović, Turić. Trener: Željko Mitrović.

Za Zrinski (D) nastupli su: Kiđemet, Maroši, Matin, Kedveš, Žemberi, Kajtar, Horvak, Ikić, Kušić, Valent, Brataljenović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here