Selčani uvjerljivi protiv Jedinstva!

0
1319

FORKUŠEVČANI I SELČANI ODIGRALI PRIPREMNU UTAKMICU

JEDINSTVO – OMLADINAC (ĐS) 0:6 (0:2)

Nogometaši Omladinca iz Đakovačkih Selaca dobili su novo vodstvo kluba jer je održana Izborna godišnja skupština na kojoj je predsjednik postao Žarko Aščić. Ujedno to je bio i početak priprema koje je poveo novi trener Željko Mitrović. Selčani u proljetnom dijelu očekuju borbu za naslov prvaka do samoga kraja prvenstva. Podsjetimo da su Selčani većim dijelom jesenskoga dijela prvenstva bili u vodstvu, ali ih je poraz u Strizivojni pomaknuo na drugo mjesto na kojemu su i završili prvu dionicu natjecanja.

Prvu utakmicu Selačni su odigrali kod sportskih prijatelja iz Forkuševaca. Od samoga početka Selčani su imali terensku inicijativu koju su u prvom poluvremenu okrunili s dva pogotka. Za 1:0 strijelc je bio Slaven Sekić, a i za drugi pogodak najzaslužniji je upravo Sekić koji je solo akcijom došao u gostujući kazneni prostor, uslijedilo je ubacivanje u peterac gdje je domaći igrač ubacio loptu u vlastitu mrežu. Bio je to rezutlat prvoga poluvremena. I domaćini su imali svojih prilika, ali njihovi napadači danas nisu bili raspoloženi.

I u nastavku utakmice gosti su dominirali. Nakon izigrane akcije strijelac trećega gola bio je Božidar Brataljenović. Krešo Jelačić postigao je euro gol udarcem s dvadesetak metara. Za 4:0.

Slaven Sekić potvrdio je epitet najboljega igrača susreta jer je postigao svoj drugi pogodak. Izveo je slobodan udarac iskosa s desne strane. Preciznim udarcem pogađa suprotne rašlje. Točku na “I” šestim pogotkom utakmicu je zaključio Josip Bilić. Nakon nekoliko dodavanja unutar kaznenoga prostora lopta je došla do Bilića kojemu nije bilo teško s četrnaest metara poslati loptu u mrežu. Za visoku i zasluženu pobjedu Omladinaca.

Omladinac (ĐS) igrao je u sastavu: Kričančić, Škalec, Jelačić, Bilić, Mikloš. Bračko, Dalibor Brataljenović, Sekić, Turic, Vardić, Božidar Brataljenović. Još je igrao Macokatić. Trener: Željko Mitrović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here