Šokadija uvjerljiva u Perkovcima!

0
1192

ŠOKADIJA USPJEŠNA U PRVOJ PRIPREMNOJ UTAKMICI

PERKOVCI – ŠOKADIJA  0:4 (0:2)

Nakon dvotjednih priprema nogometaši Šokadije u subotu su 10. veljače odigrali prvu pripremnu utakmicu. Na gostovanju u Perkovcima slavili su s uvjerljivih 4:0. U prvom poluvremenu igrači trenera Josipa Bogdanovića postigli su dva pogotka, a strijelci su bili Ivan Matić i Andrijević. I u nastavku utakmice Strizivojnci su bili bolji, to su potvrdili s još dva pogotka. Strijelac trećega gola bio je Adam Živić-Bašlinović, a točku na „i“ stavio je Pavle Kitanović.

„Vidljivo je da su dečki bili željni igre, doduše noge su još malo teške, ali zadovoljan sam onime što je prezentirala moja momčad. Važno je da se nitko nije ozlijedio, a ponavljam da su dečki igrali na visokoj razini, i borbeno i tehnički ispunili su sva moja očekivanja. Sutra igramo protiv odlične momčadi iz Gundinaca, a ja ću neke igrače odmarati tako da će svi igrači dobiti priliku“, zaključio je trener Josip Bogdanović.

Šokadija je igrala u sastavu: Radovanović, Jakobović, Žalac, Lekić, Mato Damjanović, Milinović, Antonio Damjanović, Ante Andrijević, Matić, Kunce, Živić-Bašlinović. Još su igrali: Š. Maršić, Drinovac, Ivan Maršić, Franjo Damjanović, Vrtarić, Kitanović. Trener: Josip Bogdanović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here