Kao da se igralo za bodove!

0
1460

ZANIMLJIVA PRIPREMNA UTAKMICA MLADOSTI I OMLADINCA

MLADOST (ĐS) – OMLADINAC (J) 1:1 (1:0)

U večernjem terminu u srijedu 7. veljače nogometaši Mladosti i  Omladinca iz Josipovca odigrali su doista zanimljivu i otvorenu utakmicu u kojoj je došlo do podjele bodova. I jedni i drugi bili su jako motivirani i igalo se kao da su u pitanju prvenstveni bodovi.

Nogometaši Mladosti u prvom su poluvremenu došli u vodstvo josipovačkim autogolom. Naime, slobodan udarac izveo je Neven Grbeša, lopta se od života zida ponovo odbila do njega, a iz drugoga pokušaja lopta je pogodila jednoga gostujućega igrača i promijenila smjer te prevarila golmana Brandisa.  Do kraja poluvremena i jedni i drugi imali su još nekoliko izglednih prilika, ali mreže su mirovale. U 38. minuti Josipovčani su imali najbolju priliku za izjednačenje, ali udarac Enisa Brkića završio je na prečki.

U nastavku utakmice, Satničani su bolje krenuli i za samo nekoliko minuta imali dvije stopostotone priilke. Najprije je u 47. Bajs pucao s 14 metara, ali lopta je završila tik pored vratnice. Samo dvije minute kasnije Neven Grbeša pucao je s ruba kaznenoga prostora, ali josipovački golman bio je na visini zadatka. Nakon toga, točnije u 55. gosti su imali odličnu priliku. Iskosa s desne strane snažno je u prvi kut pucao Živković, ali golman Čolić izvadio je loptu iz samih rašalja. U 59. minuti domaćini su izbjegli zaleđem Bojanovićje krenuo prema josipovačkom golu, ali je na dvadesetak metara srušen. Loptu je namjestio Bruno Barišić Jaman, lopta je dišla do Gazića koji s deset metara pogađa stativu.

Gosti uzvraćaju u 68. minuti kada je Kerovec izveo slobodan udarac iskosa s lijeve strane. Na prvoj se vratnici našao Alen Stuhli koji glavom puca, ali preko gola. Josipovčani su u završnici osjetili da mogu izbjeći poraz. I upravo je to učinio Janik Kukučka koji zabija pogodak za Omladinac i poravnanje rezultata. S obzirom na prikazanu igru podjela bodova najrealniji je ishod susreta.

Prema viđenome, i trener Lelas i Denić mogu biti zadovoljni izvedbom svojim igrača jer su pokazali kolektivnu, ali i borbenu igru.

Mladost (ĐS) nastupila je u sastavu: Leko, Akrap, Žulj, Kušević, Branimir Barišić Jaman, Bruno Barišić Jaman, Bojanović, Jukić, Gazič, Grbeša, Ivan Barišić. (Još su igrali: Čolić, Vujanović, Žonka, Korpar). Trener: Damir Lelas.

ZA Omladinac (J) nastupili su: Denis Kristek, Enis Brkić, Kanisek, Denis Brkić, Josip Hulak, Kerovec, Kukučka, Aščić, Kvasnovski, Živković. (Još su igrali: Tomašek, Igor Stuhli, Pastva, Alen Stuhli, Smolka). Trener: Ivan Denić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here