Semeljčani slavili u susjednoj Vrbici!

0
634

SUSJEDI OTVORILI PROLJETNU NOGOMETNU SEZONU

RADNIK – POLET 1:3 (0:3)

Susjedi iz Vrbice i Semeljaca u nedjelju su 4. veljače otvorili proljetnu sezonu odigravši prvu pripremnu utakmicu za nastavak natjecanja Druge županijske nogometne lige. Očito da će i jedni i drugi s različitih pozicija krenuti u prvenstvo. Polet će zasigurno vrebati priliku za osvajanjem prvoga mjesta jer iza vodeće Šokadije zaostaje samo četiri boda dok će Vrbičani tražiti put do sigurne luke odnosno opstanka.

U prvoj ovogodišnjoj utakmici Semeljčani su ostvarili bolji dojam. U prvih 45 minuta postigli su tri gola i tako praktički riješili pitanje pobjednika. U 10. minuti Polet je došao u vodstvo kada je Radonić ubacio loptu iz kornera, a jedan domaći igrač skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Domaćini su uputili nekoliko udaraca iz daljine, ali semeljačko golman bio je na visini zadatka. Nakon toga uslijedio je drugi gostujući pogodak. Vuksanović je primio loptu na rubu kaznenoga prostora, pucao je prema golu, a lopta se od stavive odbila u mrežu. Nakon toga, domaćini imaju dvije stopostotne prilike kada Marijan Marković dva puta izlazi sam pred semeljačkoga golmana, ali oba puta lopta završava pored gola. I naravno uslijedila je nova kazna, treći pogodak Poleta. Krunoslav Kovač primio je loptu, oslobodio se svoga čuvara i udarcem ispod golmana Mihića zatresao mrežu.

U nastavku utakmice domaćini su krenuli puno bolje, a takav pristup donio im je počasni pogodak. U 70. minuti preciznim udarcem gostujuću mrežu zatresao je Marko Kasun.

Radnik je igrao u sastavu: Mihić, Kasun, Juroš, Ivica Petrić, Josip Petrić, Ante Jelenić, Antonio Jelenić, Vranješević, Marijan Marković, Marko Kovačević, Adam Kovačević. (Još su igrali: Matej Marković, Tolj, Majcenović, Galović, Krajačić, Šušak). Trener: Leonardo Andrijević.

Za Polet su igrali: Šajkunić, Rebić, Tanasić, Cindrić, Radonić, Đuretković, Kordić, Antonio Paradžik, Petar Paradžik, Kovač, Vuksanović. (Još su igrali: Miličić, Gradištanac, Mitrović, Pilić).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here