Gašinčani namjestili nišanske sprave!

0
1362

DRUGA PRIPREMNA UTAKMICA HOŠK-a

HOŠK – REKORD 1975 4:1 (4:0)

Nakon što su u petak nogometaši HOŠK-a iz Gašinaca odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv županijskoga prvoligaša Dračica (1:3) u nedjelju su 4. veljače, na pomoćnom igralištu NK Croatia 1971, ugostili momčad Rekorda iz Kondrića.

Novi trener HOŠK-a Ivan Mikić od svojih igrača tražio je brzu igru i pas igru što je ponekad zbog terena bilo teško ostvarivo, ali je vidljiva želja i volja igrača da se nametnu novom treneru. U prvom poluvremenu Gašinčani su dominirali i stvarali prilike, a gosti iz Kondrića branili su se i to poprilično uspješno u prvih pola sata utakmice. Gašinačne je u vodstvo doveo Perica Rac, a nakon toga u listu strijelaca upisali su se Matin, Kust i Batarilo. Kondrićani su najbolju priliku imali u posljednjoj minuti prvoga dijela kada je u kontru pobjegao Renato Kolak, izašao pred golmana Grubišića koji je bio uspješniji i obranio udarac.

U nastavku utakmice ritam igre je splasnuo, a to su iskoristili Kondrićani koji su golom Sačeka smanjili rezultat na konačnih 4:1

HOŠK je nastupio u sastavu: Grubišić, Ilijov, Davor Svalina, Franjić, Kust, Ante Hodak, Kulić, Zeko, Batarilo, Ivica Rac. (Još su igrali: Mirko Svalina, Marko Hodak, Martinović). Trener: Ivan Mikić.

Za Rekord su igrali: Popek, Saček, Jackanić, Rupčić, Matić, Sekereš, Tomislav Kryk, Ambrušić, Kolak, Barić, Adam Kryk. Još su igrali: Jović, Pap, Premužić, Čubić).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here