Dva Brazilca i Tomas Grgačević za pobjedu Dračica!

0
1009

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA DRAČICA

DRAČICE – HOŠK 3:1 (2:0)

Nogometaši Dračica i HOŠ3-a iz Gašinaca otvorili su novu godinu prvom pripremnom utakmicom. Na pomoćnom terenu NK Croatia 1971 gledatelji su vidjeli zanimljivu i sadržajnu utakmicu u kojoj je bilo puno lijepih akcija i četiri pogotka. Dračičani su u prvom poluvremenu golovima Brazilca Da Silve i Tomasa Grgačevića došli u vodstvo 2:0. U nastavku utakmice, nakon slobodnog udarca s dvadesetak metara, nakon odbijene lopte, natrčao je drug Brazilac Neto i zatresao mrežu golmana Popeka. Nedugo nakon toga, Gašinčani su postigli počasni pogodak, a strijelac je bio Mirko Svalina.

I jedna i druga momčad motivirano će krenuti i proljetni dio prvenstva, ali s različitih pozicija. Dračičani će tražiti put prema opstanku u ligi, a prema viđenome, ukoliko Brazilci ostanu u klubu, imat će veliku podršku ove dvojice igrača. Očito da je i uprava kluba učinila sve da ojača igrački kadar pred kojim je zahtjevni proljetni zadatak.

A Gašinčani će u proljetni dio prvenstva u lov na sam vrh tablice jer trenutno peto mjesto je je dobar zalog za to. Osim toga, Gašinčani su na klupu doveli novoga trenera Ivana Mikića koji bi trebao posložiti momčad i krenuti prema zacrtanome cilju.

Trener Ivan Mikić komentirao je igru svoje momčadi: „Unatoč porazu, zadovoljan sam igrom svoje momčadi. S obzirom da je ovo prva utakmica veseli me trud i zalaganje posebice mlađih igrača koji su željni dokazivanja. Siguran sam da ćemo nakon odrađenih priprema biti tvrd orah svima protivnicima u prvenstvu. HOŠK je momčad koja definitivno ima veliki potencijal“.

Gašinčani će sljedeću utakmicu odigrati već u nedjelju (15:00 sati) protiv Rekorda iz Kondrića. Utakmica će biti odigrana na pomoćnom terenu Stadiona Croatia 1971.

Dračice su u prvoj utakmici krenule s postavom: Gansberger, Sučić, Galičić, Petar Andričić, Kovačević, Kasa, Krizmanić, Tomas Grgačević, Tadić, Da Silva, Neto. (Još su igrali: I Tadić, Udovčić, Habada, Dragojević, Lucijanić, Žeravica, Jukić, Matić). Trener: Goran Uzelac.

HOŠK je nastupio u sljedećem sastavu: Popek, Davor Svalina, Franjić, Ilijov, Kulić, Hodak, Grgić, Kust, Tomić, Matin, Mirko Svalina. (Još su igrali: Batarilo, Zeko, Danijel Rac. Trener: Ivan Mikić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here