Mujagićev gol za međunarodnu pobjedu Zrinskoga Osječko 1664!

0
912

NOGOMETAŠI ZRINSKOGA OSJEČKO 1664 NA PRIPREMAMA

RUDAR PRIJEDOR – ZRINSKI OSJEČKO 1664 0:1 (0:0)

Nogometaši Zrinskoga Osječko 1664 nakon odrađenih priprema u Osijeku uputili su se na „morske“ pripreme u Medulin. Tamo će trenirati i sudjelovati na Medulin Cupu 2024 kojeg organizira Turistička zajednica grada Medulina u suradnji s Arena Hospitality Grupom. Turnir je organiziran u dvije skupine, a Zrinski Osječko 1664 nalazi se u grupi s NK Uljanik Pula, FK Prva iskra Barić, FK Rudar Prijedor. U drugoj skupini nalaze se: FK Radnički, GSK Tychy FK Mladost DG i NK Karlovac 1919.

Nogometaši Zrinskoga Osječko 1664 odigrali su danas prvu utakmicu protiv Rudara iz Prijedora. Kao i u dosadašnje dvije pripremne utakmice (Osijek i Marsonia) trener Igor Budiša postavio je dvije momčadi koje su odigrale po jedno poluvrijeme.

U zanimljivoj utakmici Zrinski Osječko 1664 slavio je s minimalnih 1:0, a strijelac je u sudačkoj nadoknadi bio Ajdin Mujagić.

Drugu utakmicu Zrinski Osječko 1664 igrat će u utorak (30. siječnja), a protivnik će biti Fudbalski klub Prva iskra Barić.

Pobjedu protiv Rudara ostavarili su: (prvo poluvrijeme): Marin Stanić, Unušić, Eskinja, M Stanić, Salapić, Jajalo, Stranput, Jelavić, Svržnjak, Pejić, Dogan. (drugo poluvrijeme): Čović, Čilas, Oršolić, Patrik Stanić, Kuprešak, Horvat, Barić, Miyamoto, Šrkijelj, Pekarić, Mujagić). Trener: Igor Budiša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here