Tihomir Češnik novi trener Ratara!

0
976

RATAR DOBIO NOVOGA (STAROGA) TRENERA

Dok ostali klubovi Prve županijske lige već skupljaju kilometre i kompletiraju igrački kadar, u Rataru još uvijek rješavaju kadrovsku križaljku. Naime, predsjednik kluba Marko Narančić i trener seniora Josip Mišić podnijeli su ostavke tako da je klub ostao bez čelništva. Osim ovoga dvojca klub su napustila i trojica igrača: Ivica Horvat, Robert Kovačević, Antonio Bala. 

No, stvari su se počele događati. Danas je uprava kluba obznanila da je riješila trenersko pitanje. Nakon što je Tihomir Češnik bio trener u sezoni 2021./2022. (jesenski dio) ponovo se vraća na piškorevačku klupu.

 

Piškorevčani su izabrali iskusnoga trenera koji je svojim dugogodišnjim radom ostvario odlične rezultata ma u kojoj sredini bio. A on će svojim iskustvom sigurno pomoći u ostvarivanje osnovnoga klupskoga cilja, a to je opstanak u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Podsjetimo da je Ratar jesensku polusezonu završio na 13. mjestu sa 16 osvojenih bodova. Situacija na tablici nije nimalo bezazlena ako se zna da pretposljednja Motičina ima samo bod manje, dakle 15. A u Rataru su već na početku sezone zacrtali status stabilnoga županijskoga prvoligaša koji bi se našao u sredini tablice. Piškorevčani su ostvarili četiri pobjede, četiri remija i sedam poraza, uz gol razliku 20:34.

Pripreme Ratara krenut će u nedjelju, a novi će trener morati jako brzo dogovoriti pripremne utakmice i odraditi pripreme jer prvenstvo kreće 2. ožujka kada će Piškorevčani na svom igralištu dočekati Omladinac iz Vukojevaca, treću momčad jesenskoga prvenstva koja je osvojila 31 bod. Dakle, na otvaranju nimalo lagan zadatak za nogometaše trenera Tihomira Češnik.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here