Šokadija uručila otkaz treneru Domagoju Vragoloviću!

0
1432

JESENSKI PRVAK DRUGE ŽUPANIJSNE NOGOMETNE LIGE OSTAO BEZ TRENERA

Dok svi amaterski nogometni klubovi još uvijek uživaju na zimskom odmoru, temperaturni minusi potvrđuju zimske uvjete, iz Nogometnog kuba Šokadija iz Strizivojne stiže pomalo neočekivana vijest: „Domagoj Vragolović više nije trener NK Šokadija Strizivojna. Zahvaljujemo mu se na svemu što je u protekle dvije godine napravio za klub i želimo mu puno uspjeha u privatnom životu i trenerskoj karijeri“.

Ova kratka vijest kako smo naveli pomalo je čudna i neočekivana time više što je Šokadija u jesenskom dijelu osvojila naslov jesenskoga prvaka s 31 bodom. Strizivojnci su upisali 10 pobjeda jedan remi i jedan poraz, uz gol razliku 46:16. Očito da je posljednji poraz od Slavonije iz Punitovaca donio nervozu u redove jesenskoga prvaka i da je upravo on presudio treneru Domagoju Vragoloviću.

                   Jesenski prvaci Druge županijske lige – NK Šokadija Strizivojna

Što se dogodilo u redovima Šokadije upitali smo sada već bivšega trenera Domagoja Vragolovića: Dobio sam otkaz. Predsjednik kluba nije zadovoljan mojim radom. Nikako se ne slažem s tom odlukom niti razlozima. U klub sam došao prije dvije godine i tada samo imao na raspolaganju sedam do osam igrača. Nakon dvije godine prvi smo i igramo najbolji nogomet u ligi. Očito da su za deset pobjede u nizu zaslužni igrači i predsjednik kluba, a za jedini poraz samo isključivo kriv ja. Nastavit ćemo dalje svatko svojim putem. Neću lažno govoriti da ostajem najveći navijač kluba, ali zbog prijatelja koje imam u klubu, bit će mi drago kad na kraju prvenstva budu prvi”, zaključio je trener Domagoj Vragolović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here