ŠN Certissa U – ¸8 druga, U – 10 treća; najbolji strijelac Marin Vucić, golman Mateo Piplica!

0
1211

BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR NAŠICE

Malonogometni klub Certissa iz Đakova već tradicionalno svake godine nastupa u Našicama na Božićnom turniru. I uvijek donose odlične vijesti. Tako je bilo i ove godine kada su Đakovčani nastupili s dvije momčadi – U – 8 (igrači rođeni 2015 i mladi) i U – 10 (igrači rođeni 2013. i mlađi).

Mladim Đakovčanima drugo mjesto, Mateo Piplica najbolji golman

Za mnoge je ovo prvi turnir u životu ovakve vrste i odmah u finale. Đakovčani su također u grupi ostvarili sve pobjede i tako se plasirali u završnicu. Pobjedom u finalu igrači ŠN Certissa plasirao se u finale. Protiv snažnijih FEŠK-ovaca nije išlo tako da su se Đakovčani zadovoljili drugim mjestom. Momčad trenera Damira Lelasa osvojila je i pojednačnu nagradu. Najboljim golmanom proglašen je Mateo Piplica.

Za U – 8 nastupali su: Mateo Piplica, Maro Drenjančević, Bruno Drenjančević, Ivano Majić, Mateo Živković, Bruno Grubeša, Šimun Andrijević i Filip Klarić, Filip Katičić. Treneri: Damir Lelas i Hrvoje Piplica.

Marin Vucić najbolji strijelac u kategoriji U – 10

Momčad U – 10 uvjerljivo je osvojila prvo mjesto u grupu pobjedama nad FEŠK-om iz Feričanaca, NAŠK-om i Đurđenovcem. U polufinalu su mladi Đakovčani ponovo igrali protiv FEŠK-a, ali ovaj puta pojačanim s nekoliko igrača iz Osijeka. Đakovčani su poveli 1:0, a protivnici uspijevaju izjednačiti na 1:1 U lutriji kaznenih udaraca više koncentracije imali su nogometaši FEŠK-a. U borbi za treće mjesto ŠNK Certissa uvjerljivo je bila bolja od Brezika (5:0). Trostruki strijelac bio je Marin Vucić, a po jedan gol zabili su Roko Petric i Tin Salopek.

Đakovčani su osvojili i pojedinačnu nagradu. Najbolji strijelac s 11 golova bio je Marin Vucić.

Za U – 10 nastupili su: Noa Tokić, Fran Ćutura, Miro Lovrić, Marin Vucić Petar Andrej Piplica, Ivano Validžić, Domagoj Marčičević, David Tot, Roko Petric, Jerko Šalinović, Tin Salopek. Treneri: Damir Lelas i Hrvoje Piplica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here