Rukometno “biti ili ne biti”, košarkaško-odbojkaški dvomeč Đakovo – Vinkovci

0
360

ĐAKOVAČK SPORTSKI VIKEND

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

ĐAKOVO – DUGO SELO

Đakovački rukometaši zaredali su s nekoliko vezanih poraza koji su ih doveli u donji dom odnosno opasnu zonu. Utakmica protiv Dugoga Sela izuzetno je važna jer bi na taj način Đakovčani ipak mirnije otišli na zimski odmor. Doduše, 16. prosinca pred igračima trenera Damira Eklića još je zaostala utakmica protiv Maksim Pastele, međutim, igra se u Zagrebu gdje su ipak domaćini favoriti. Dakle, đakovački rukometaši ovu utakmicu mogu smatrati kvalifikacijskom jer sve osim pobjede bilo bi još jedno produženje krize. A da bi stigli do pobjede Đakovčani očekuju podršku vjerne publike.

* * * * *

DRUGA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO – SUBOTA, 16:00 sati

ĐAKOVO – VINKOVCI

Košarkaški Đakova idu zacrtanim ciljem. Ostvarili su osam čistih pobjeda koje ih izdvajaju na samom vrhu. Jedini pratitelji Županjci imaju jedan poraz, a u posljednjih nekoliko utakmica i Vinkovčani pokazuju vidan napredak. Međutim, sve osim đakovačke pobjede bilo bi ogromno iznenađenje. Do kraja jesenskoga dijela đakovačke košarkaške očekuje gostovanje u Borovu čime bi bila zaključena uspješna jesenska polusezona.

A Đakovačni su iskazali jasan cilj: prvo mjesto i kvalifikacije za popunu Prve košarkaške lige.

* * * * * *

DRUGA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO – NEDJELJA, 15:30 sati

ĐAKOVO – VINKOVCI 2

Mlade đakovačke odbojkašice skupljaju iskustvo u drugoj ligi. S tri pobjede i dva poraza nalaze se na drugom mjestu, a u nedjeljnoj utakmici očekuje ih druga ekipa Vinkovaca. Ako što znači, u prvom susretu Đakovčanke su s 3:0 bile uvjerljive u Vinkovcima. Ako se po jutru poznaje dan, pobjeda Đakova ne bi trebala biti upitna.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here