Poletu nova tri boda!

0
1936

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

POLET – REKORD 2:1 (1:0)

Semeljci – Igralište Semeljci. Gledatelja: 50. Sudac: Filip Čota (Našice). Pomoćnici: Zvonimir Novoselić (Đakovo) i Željko Šekerija (Đakovo). Strijelci: 1:0 Filip Paradžik (42.), 2:0 Tomislav Ravnjak (66.), 2:1 Đuretković (88.).

POLET: Drenić, Knežević, Bratić, Veber, Rebić, Gavran (62. Stanković), Maričević (46. Ivan Đuretković), Vuksanović, Tomislav Ravnjak (74. Josipović), Filip Paradžik, Petar Paradžik.

REKORD: Medved, Božidar Kedveš, Francem, Adam Kryk (86. Sekereš), Jackanić (74. Gabrijel Kedveš), Tremboš, Danijel Kedveš, Aničić, Marijan Žeravica, Vladimir Đuretković, Marić.

Nogometaši Poleta upisali su nova tri boda koja ih i dalje ostavljaju u gornjem domu. Ali, za pobjedu Poleta donekle su krivi i napadači Rekorda koji su u prvom poluvremenu imali tri čiste prilike za pogodak. Dva puta je u stopostotnim prilikama bio Josip Aničić, a jednu je promašio Vladimir Đuretković. Tako da su Kondrićani prema prikazanoj igri mogli biti u komotnom vodstvu. Ali, to je nogomet. Kada su gosti promašili svoje prilike, uslijedila je kazna. U 42. minuti Filip Paradžik prošao je po do desnoj strani, iskosa s ruba kaznenoga prostora šutirao i pogodio mrežu Slavka Medveda. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku, Semeljčani su mudro čekali svoju priliku da potvrde vodstvo iz prvoga dijela. U 66. minuti, Tomislav Ravnjak izbjegao je postavljeno zaleđe kondrićke obrane i sam izašao pred Medveda. Mirno je poslao loptu u nezaštićenu mrežu. U samoj završnici, Kondrićani su došli do počasnoga pogotka. Igrala se 88. minuta kada je Vladimir Đuretković prošao po desnoj strani i niskim prizemnim udarcem pogodio suprotni kut Drenićeve mreže.

Kondrićani bolji u prvom, Semeljačni u drugom poluvremenu. Domaćini iskoristili svoje prilike, gosti svoje promašili – i to je rezultat subotnje utakmice u Semeljcima. Polet 2 – Rekord 1.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here