Satničani i kroz Sportski park neokrznuti!

0
1716

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VALPOVKA – MLADOST (ĐS) 0:0

Valpovo – Igralište Sportski park Valpovo. Gledatelja: 150. Sudac: Fran Jerbić (Osijek), Pomoćnici: Marko Reljan (Osijek) i Luka Kurtović (Osijek).

VALPOVKA: Sopek, Žaja, Molnar, Vida, Perak, Novoselić (81. Barić), Pfeifer, Parmačević, Sabo (69. Steinbruckner), Mutshaus, Stanić (60. Šimić). Trener: Goran Brkić.

MLADOST (ĐS): Gansberger, Bikić, Totić, Subašić, Novoselić, Branimir Barišić Jaman (72. Majstorović), Penava (72. Žulj), Denić, Grbeša (51. Drmić), Barišić, Radnić (60. Žonka). Trener: Ivan Denić.

Derbi susret u Valpovu propustili su satnički igrači Bojanović, Stipanović i dvojica Svalina, ali to vodeću momčad lige nije poremetilo u ostvarenju cilja: iz Sportskoga se parka vratiti neporažen. A upravo su to igrači trenera Ivana Denića ostvarili.

Gosti su prvi zaprijetili u četvrtoj minuti susreta kada je domaći igrač Sabo startao na Nevena Gerbešu, ali sudac Jerbić ostao je nijem. U desetoj minuti Radnić idealno pronalazi Grbešu, ali Žaja u posljednji trenutak blokira njegov udarac. Domaćini su u 25. minuti izveli slobodan udarac, ali Pfeiferov šut brani golman Gansberger. Ponovo je Pfeifer u akciji u 36. minuti kada je izveo slobodnjak s desne strane. U kaznenom prostoru pronašao je Vidu koji glavom puca preko gola. Molnar je povukao kontru, njegov udarac s 25 metara završava u Gansbergerovom naručju.

U nastavku utakmice, točnije u 55. minuti, Mladost je ostala s igračem manje jer je zbog dva žuta kartona u svlačionicu morao Bikić. Međutim, manjak u satničkim redovima nije se primijetio na terenu. Radnić je povukao kontru, na lijevoj strani pronašao je Penavu čini udarac blokira Parmačević. Posljednju priliku imali su domaćini u 72. minuti. Korner je izveo Pfeifer, na prvo j vratnici Žaja je pucao glavom, ali ravno u Gansbergera. Do kraja utakmice nije bilo značajnijih prilika, a prema prikazanoj igri, podjela bodova najrealniji je ishod derbija 24. kola.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here