Još jedno blijedo josipovačko izdanje!

0
1437

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (J) – HAJDUK (M) 1:3 (0:2)

Josipovac – Igralište Josipovac. Gledatelja: 150. Sudac: Valentino Oršikić (Valpovo). Pomoćnici: Miro Ivanović (Valpovo) i Franko Rebić (Osijek). Strijelci: 0:1 Tomo Takalić (17.), 0:2 Ivan Barić (39.), 1:2 Igor Smoljo (86. – 11 m). 

OMLADINAC (J): Brandis, Dorijan Hulak, Vavra (71. Kocur), Igor Stuhli (84. Prevoznik). Pastava, Hrkić, Alen Stujli, Zlatko Kvasnovski, Pastva, Brkić, Kanisek, Alen Stuhli (58. Dani Smolka), Janik Kukučka, Josip Hulak. Trener: Ivan Denić.

HAJDUK (M): Sinković, Uremović, Šarlija, Jurković, Vurdelja (87. Hrvoje Plužarić), Vučički, Takalić, Arnaut, Vinković (53. Izdiro Olužarić), Skendrerović Barić.

Josipovčani su  početkom sezone dovodeći mladoga, ali provjerenoga trenera Ivana Denića slovili za pritajenga favorita lige jer na okupu imaju već dugi niz igrače iz vlastitoga omladinskoga pogona koji se znaju u dušu.

Ali, Josipovčani iz kola u kolo doživljavaju poraze koji ih polako spuštaju u donji dio tablice. Doduše, znalo se da u goste dolazi drugoplasirani Hajduk iz Marijanaca, ali dolazile su i jače momčadi na Drlak pa su spuštene goalve napuštale josipovački travnjak. A usput gosti su iskoristil i poraz Baranje-Belja i sada se lideru primaknuli na samo tri boda zaostatka.

U prvom poluvremenu gosti su trasirali put prema pobjedi. U 17. minuti Tomo Takalić dovodi goste u vodstvo da bi u 39. Ivan Barić povećao vodstvo na 2:0. Tada je bilo jasno da će domaćini teško do preokreta ili eventualno do pobjede.

I takoje bio u nastavku utakmice. Gosti su se povukli, prepustili terensku inicijativu domaćinu, mirno rješavajući neugodne prilike pred svojim golom. Josipovčani su sve bacili u napad, ali opet je zakalaza realizacija. Ipak, u 86. minuti domaćini smanjuju rezultata na 1:2. Sudac Valentino Oršikić opravadano je dosudio kazneni udarac, a siguran realizator najstrože kazne bio je Igor Smoljo. Do kraja su domaćini pokušali spasiti što se spasiti da, ali gosti su na svoje zadovoljstvo priveli utakmicu kraju. I na kraju, proslavili nova tri boda.

A Josipovčani i dalje ostaju na skromnih devet bodova koje donosi 12. mjesto na tablici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here