Đakovačkim odbojkašicama prva prvenstvena pobjeda!

0
824

DRUGA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

VINKOVCI 2 – ĐAKOVO 0:3

(10:25; 18:25; 24:26)

Već smo pisali kako je uprava Odbojkaškoga kluba Đakovo donijela odluku o napuštanju Prve B hrvatske odbojkaške lige Istok i spuštanje u Drugu ligu Istok. Tako je i dotadašnji trener Dragan Božić prepustio trenersku stolicu svome sinu Zvonimiru Božiću koji će voditi djevojke koje su prošle godine nastupile kao druga ekipa.

A ove subote započelo je prvenstvo Druge lige Istok u kojoj se natječe šest ekipa: Vinkovci 2, Đakovo, Slavonski Brod, Baranja, Ferivi Višnjevac 2 i Valis Aurea.

Đakovačke su gostovale u Vinkovcima gdje su ostvarile i svoje prvu prvenstvenu pobjedu. U prvom setu sve je bilo na gostujućoj strani što potvrđuje deset poena koje su Vinkovčanke osvojile. U drugom setu domaće su igrače stigle do 18 poena, a velika borba vodila se u trećem setu. U samoj završnici Đakovčanke su iskoristile ipak nešto veće iskustvo i zasluženo došle do prve pobjede.

U drugom kolu mlade đakovačke odbojkašice po prvi će se puta predstaviti domaćoj publici protiv odbojkašica Slavonskoga Broda.

Prvu pobjedu ostvarile su: Nika Vujnović, Ana Kovačić, Tara Novaković, Larisa Sarić, Antonia Tokić, Petra Lukić, Ivana Škegro, Ena Marijanović, Marija Verhas, Andrea Zarić. Trener: Zvonimir Božić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here