Budrovčani promašili dva penala pa izgubili!

0
1784

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (B) – POLET 1:3 (1:1)

Budrovci – Igralište Budrovci. Gledatelja: 150. Sudac: Ivica Lukić (Đakovo). Pomoćnici: Elko Crn (Đakovački Selci) i Valentino Barišić (Đakovo). Strijelci: 1:0 Stipo Markić (15.), 1:1 Ivan Đuretković (23.), 1:2 Matija Radonić (75.), 1:3 Ivan Đuretković (78.).

SLAVONIJA (B): Jakov Sito, Mižurić, Šarčević, Zetović, Karlo Sito, Tilli, Andrić, Ilić (65. Adam Sito), Valentin Sito, Drenjančević, Markić.

POLET: Šajkunić, Rebić, Gradištanac (90. Gavran), Đuretković, Antonio Paradžik, Kordić, Petar Paradžik (64. Tanasić), Krunoslav Kovač (86. Cindrić), Pilić, Radonić (89. Rakitić), Raković.

Pomalo čudni utakmicu vidjeli smo između starih znanaca Budrovčana i Semeljčana. Uvijek je to bila utakmica u kojoj se igralo za prestiž pa je tako bilo i ove nedjelje. A zašto čudna? Semeljčani su odnijeli bodove, a domaćini su uspjeli promašiti čak dva kaznena udarca. I to pri neriješenom rezultatu 1:1.

No, to je nogomet i već smo vidjeli mnoštvo nogometnih nelogičnosti koje ovu igru čine najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Sve je išlo prema domaćem scenariju. U 15. minuti Stipo Markić dovodi Budrovčane u vodstvo 1:0, ali tada gosti kreću otvorenije prema domaćem golu. U 23. Ivan Đuretković potvrđuje zašto je jedan od najbolji semeljačkih strijelaca. Postigao je izjednačujući pogodak za 1:1. Do kraja prvoga poluvremena domaćini su imali nešto veći posjed lopte, imali i nekoliko izglednih prilika, ali rezultat se nije mijenjao. U 38. minuti sudac Ivica Lukić dosudio je kazneni udarac za Slavoniju. Odogovrnost je preuzeo iskusni Đuro Tilli, ali njegov udarac s bijele točke završava pored gola. Na odmor su obje momčadi otišle poravnatoga rezultata – 1:1.

I u nastavak utakmice domaćini su krenuli odlučnije tako da su u 53. ponovo imali kazneni udarac. Sada je loptu uzeo Valentin Sito, ali njegovu namjeru pročitao je gostujući golman Šajkunić i tako spasio svoju momčad. I naravno, tada slijedi kazna. U 75. Matija Radonić postiže vodeći pogodak za Polet da bi točku na “i” u 78. minuti svojim drugim pogotkom stavio Ivan Đuretković.

I tako su Budrovčani pali na sedmo mjesto s isto toliko bodova dok su Semeljčani i dalje na visokom trećem mjestu s 15 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here