Novi poraz Dračica!

0
1169

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

HAJDUK (M) – DRAČICE 4:1 (1:0)

Marijanci – Igralište Dragan Ćosić. Gledatelja: 100. Sudac: Miro Karlović (Samatovci). Pomoćnici: Hrvoje Lacović (Osijek) i Luka Mrla (Donji Miholjac). Strijelci: 1:0 Zoran Ratković (11.), 2:0 Zoran Ratković (54. – 11 m), 3:0 Dino Skenderović (56.), 4:0 Zoran Ratković (58.), 4:1 Marijan Udovčić (89.).

HAJDUK (M): Sinković, Uremović, Jurković, Vurdelja (71. Plužarić), Vučički, Takalić, Lajčak (79. Čvangić), Arnaut, Šarlija, Skenderović, Ratković.

DRAČICE: Gansberger, Tadić, Petar Andričić, Đurđević, Josip Grgačević, Tomas Grgačević, Ivan Krizmanić (44. Udovčić), Domagoj Krizmanić, Galičić, Marko Andričić (79. Jukić), Žeravica. Trener: Goran Uzelac.

I opet nogometaši Dračica muku muče kako na gostovanje otići s realtivno kompletnom momčadi. Jer u Marijance je otputovalo samo 13 igrača koji očito nisu mogli parirati razigranim domaćim igračima. OD samoga početka domaćini su dali do znanja da ih zanima samo pobjeda i otvoreno su krenuli prema golu Ivana Gansbergera. Od nekoliko izglednih situacija domaćini su iskoristili onu u 11. minuti kada je Zoran Ratković postigao prvi od tri pogotka. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao tako da su Dračičani imali solidnu priliku napasti u nastavku i vratiti se u igru.

Međutim, kada je Zoran Ratković u 54. postigao pogodak iz kaznenoga udarca sve je krenulo u krivo po dračički klub. Samo dvije minute kasnije pao je i treći pogodak što je značilo i kraj svakoj nadi da se gosti mogu iz Marijanaca vratiti s pozitivnim rezultatom. A kako je izgledala dračička obrana potvrđuje i činjenica da su u 58. minuti primili i četvrti pogodak. Opet je koban za njih bio trostruki strijelac Zoran Ratković. Dakle, za samo četiri minute Dračičani su primili tri pogotka. Do kraja utakmice, domaćini zadovoljni visokim vodstvom „povukli su ručnu“, a gosti pokušavaju barem popraviti umjetnički dojam. U 89. u gužvi se najbolje snašao iskusni Marijan Udovčić koji postavlja konačni rezultat 4:1.

Dračičani i dalje, barem u gostima, ne djeluju kao momčad iz prošle sezone kada su s gostovanja donosili bodove. Ali, sada niti položaj na tablici nije baš sjajan jer Dračičani nakon sedam kola imaju šest bodova i nalaze se na 13. mjestu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here