Budrovčani zasluženo stigli do pobjede!

0
1369

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (B) – BUDUĆNOST 4:1 (2:1)

Budrovci – Igralište Budrovci. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Kedveš (Đakovo). Pomoćnici: Željko Carević (Đurđanci). Strijelci: 0:1 Anto Grgić (5.), 1:1 Stipo Markić (6.). 2:1 Karlo Sito (12.), 3:1 Mihael Andrić (59.), 4:1 Karlo Sito (60.).

SLAVONIJA (B): Jakov Sito, Mižurić, Šarčević (90. Bunarkić), Verhas (75. Zetović), Karlo Sito (68. Perić), Tilli, Andrić (86. Adam Sito), Ilić, Valentin Sito, Drenjančević, Markić (90. Slobođanac).

BUDUĆNOST: Tomislav Ivanović, Čaić (72. Gabud), Perić, Ivan Ivanović (46. Šekerija), Željko Grgić (54. Mijo Gregić), Anto Grgić, Anto Pejić, Kruno Pejić, Peša (65. Josip Ivanović), Bilušić (85. Jakov Paradžik),  Crnojević.

Nogometaši Slavonije još uvijek se sjećaju prošlotjednoga poraza od Viškovčana i sada su si zadali zadatak da što prije dođu do vodstva i tako usmjere utakmicu na svoju stranu. Međutim, Gorjanci su već u prvom ozbiljnijem napadu stigli u vodstvo. Igrala se peta minuta kada je Anto Grgić zatresao mrežu golmana Jakova Sita. No, Budrovčani su se brzo oporavili od početnoga šoka i samo minutu kasnije stigli su do izjednačenja. Stipo Markić izjednačio je rezultat na 1:1. A na krilima izjednačujućega gola domaćini su još aktivnije krenuli prema gorjanskom golu. Igrala se 12. minuta kada je Karlo Sito doveo domaću momčad u vodstvo. Nakon toga, igra se preselila na sredinu terena tako da niti jedni niti drugi nisu više tresli mreže te su momčadi na odmor otišle s minimalnim domaćim vodstvom.

U nastavku utakmice do izražaja je došla bolja fizička sprema domaćih igrača koji su preuzeli sve konce u svoje ruke. Bili su bolja momčad, stvarali su izgledne prilike i u dva navrata poentirali. Prvo je u 59. Mihael Andrić postigao treći budrovački gol da bi točku na „i“ samo minutu kasnije za konačnih 4:1 stavio Karlo Sito. Do kraja utakmice, visoka vrućina i rezultat utjecali su na ritam utakmice: domaćini zadovoljni visokim vodstvom, a gosti svjesni da ne mogu preokrenuti rezultat. Ovako mirnu i idiličnu atmosferu pokvario je u 80. minuti koji je zbog nasrtaja na delegata utakmice zaradio crveni karton i isključenje. A crveni karton dobio je i domaći predstavnik kluba Ivica Ručević koji se također verbalno okomio na delegata utakmice Zvonka Grbavca. Nepotreban incident jer utakmica je rezultatski već ionako bila riješena.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here