Mladost u Vinkovcima upisala prvi ovogodišnji poraz!

0
594

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

DILJ – MLADOST (ĐS) 3:0 (1:0)

Vinkovci – Igralište Vinkovci. Gledatelja: 100. Sudac: Mario Bernić (Jelisavac). Pomoćnici: Adam Šovakov (Gajić) i Ninoslav Fratrić (Osijek). Strijelci: 1:0 Mario Stanić (37.), 2:0 Marko Terzić (55.), 3:0 Marko Martinković (87.).

DILJ: Kelava, Radić, Banovac, Stanić (76. Rukavina), Japundžić (56. Raguž), Pavičić, Terzić (85. Brkić), Đoić, Krajčir, Martinković, Kovačević (70. Kuzmić). Trener: Emanuel Damjanović.

MLADOST (ĐS): Čolić, Akrap (46. Bojanović), Šarić, Kušević, Branimir Barišić-Jaman, Žonka, Grbeša, Bajs (71. Žulj), Kos (65. Kolak), Jukić (85. Korpar), Barišić. Trener: Damir Lelas.

Oduvijek je Dilj bio težak protivnik za nogometaše Mladosti, a to se potvrdilo i ove nedjelje. Naime, nakon pet kola u kojima Satničani nisu doživjeli poraz, sada je trener Damir Lelas protivničkom kolegi morao stisnuti ruku i čestitati. No, pobjede i porazi sastavni su dio nogometa tako da ovaj poraz ne treba tragično doživjeti.

Gotovo do kraja prvoga poluvremena bila je to ravnopravna igra s tim da su domaćini imali nešto veći posjed lopte i prijetili su golmanu Čoliću. U 37. minuti domaćini su stigli do vodstva. Nogometaši Dilja izveli su korner, gostujući igrači nisu dobro reagirali, odbijena lopta stigla je do Marija Stanića koji se nalazi na pravom mjestu i zabija za domaće vodstvo 1:0. To je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena.

U 55. minuti uslijedila je još jedna pogreška gostujuće momčadi, domaći napadači uzeli su loptu i krenuli u kontranapad. Pravovremeno upućena lopta stigla je do Marka Terzića koji sam izlazi pred golmana Čolića i mirno realizira ovu priliku u vodstvo 2:0. Nakon toga, nogometaši Mladosti krenuli su na sve ili ništa. A u takvoj igri ostalo je puno prostora za domaće napadače. Jedna ničija lopta stigla je do Marka Martinkovića koji s ruba kaznenoga prostora šalje pravu bombu neuhvatljivu za gostujućega golmana Marija Čolića.

Na kraju, zaslužena pobjeda Dilja, a nogometašima Mladosti preostaje čekati sljedeći vikend kada im u goste dolazi momčad Tomislava iz Livane.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here