Dračičani upisali četvrti poraz!

0
1427

PRVA ŽUPANIJA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

BARANJA-BELJE – DRAČICE 4:0 (2:0)

Beli Manastir – Gradski stadion Beli Manastir. Gledatelja: 150. Sudac: Nikola Dendis (Našice). Pomoćnici: Marijan Brajnović (Beljevina) i Benjamin Čejka (Našice). Strijelci: 1:0 Kristijan Martinčević (20.), 2:0 Milovan Trivunović (41.), 3:0 Emanuel Šisl (61.), 4:0 Filip Kantor (80.).

BARANJA-BELJE: Jukić, Šisl, Novaković, Bolšec (54. Lapac), Martinčević (65. Kantor), Matijević, Čačić (73. Romanović), Bat, Balukčić, Trivunović (81. Blagus), Bilušić. Trener: Dejan Berger.

DRAČICE: Gansberger, Petar Andričić, Đurđević, Josip Grgačević, Tomas Grgačević, Ivan Krizmanić (78. Jukić), Rotim, Domagoj Krizmanić, Galičić, Marko Andričić, Žeravica. Trener: Goran Uzelac.

Sada je očito da se nogometaši Dračica nalaze u rezultatskoj krizi jer su u pet kola upisali i četvrti poraz. Doduše, nije problem poraz od vodeće momčadi Baranje-Belja, ali u oči upada podatak da su Dračičani u zapisniku imali samo 12 igrača i da je kao pričuvni igrač sjedio jedino Mislav Jukić. Dakle, već to je ograničavajuća činjenica da se u Belom Manastiru moglo učiniti nešto više.

A statistički nogometaši Baranje-Belja svakih su dvadeset minuta postizali pogodak. U 20. strijelac za domaće vodstvo bio je Kristijan Martinčević da bi u 41. drugi pogodak postigao Milovan Trivunović. To je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena.

 

U nastavku utakmice odnosno u 61. domaćini postižu treći pogodak, a strijelac je bio Emanuel Šisl. Tada su već domaćini bili sigurni da će bodovi ostati u Baranji. A u 80. minuti bolju igru Baranje-Belje potvrdio je četvrtim pogotkom Filip Kantor koji je u igru ušao u 65. minuti.

Dakle, četvrti poraz Dračičane je prikovao za donji dio tablice i sada moraju krenuti sa skupljanjem bodova inače bi moglo biti jako loše. U sljedećem šestom kolu u na Sjever stiže Mladost iz Draža koja se nalazi u sličnoj poziciji kao i Dračičani.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here