Filip Mičić pobjednik, Đakovčanin Antonio Šutalo treći, Damir Schleis apsolutni rekorder vk triatlona!

0
390

VINKOVAČKI TRIATLON 2023.

Uz Vinkovačke jeseni kao zaštitni znak grada Vinkovaca u rujanskim danima sve je pristuniji i poznatiji Vinkovački triatlon koji se ove godine održao po jubilarni deseti puta. Na vinkovačkoj jezeru Banja plivalo se 800 metara, vozilo bicikl 20 kilometara i trčalo 5 kilometara. U muškoj konkurenciji nastupilo je 35 natjecatelja, a u ženskoj šest natjecateljica.

Tradicionalno na ovom natjecanju nastupaju i đakovački triatlonci koji su i ovoga puta ostvarili odlične rezultate. Pobjednik u muškoj konkurenciji je Filip Mičić (Mohovo) koji je zadanu dionicu odradio za jedan sat, tri minute i 25 sekundi. Drugoplasirani je Marko Kunac, član Vukovarskoga triatlon kluba s vremenom 1:06:19, a treće mjesto pripalo je Đakovčaninu Antoniju Šutalu (Fit&Strong Đakovo). Njegovo vrijeme je 1:08:42. Odličan rezultat ostvario je još jedan đakovački triatlonac. Riječ je o Draženu Matasoviću (3Bor) koji je zauzeo četvrto mjesto s vremenom 1:09:20.

Đakovčani Ivan Dragić i Tihomir Gilman zauzeli su 14. odnosno 15. mjesto: Dragić s vremenom 1:21:02, a Gilman s 1:21:14. Gilmanu je pripalo i prvo mjesto u kategoriji preko 50 godina.

I svakako treba spomenuti i pohvaliti iskusnoga Damira Schleisa koji trči kao član Teniskoga kluba Đakovo kao jednoga od rijetkih ili čak i jedinoga koji je sudjelovao na svih deset vinkovačkih maratona.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Marina Vučemilović (TK Tritim) s vremenom 1:26:56.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here