Đakovački rukometaši U – 17 bolji od Valpovčana i Mikanovčana!

0
640
  1. MEMORIJALNI RUKOMETNI TURNIR ZLATKO IVIĆ ČIVA

Rukometni  klub Valpovka, novi član Prve hrvatske rukometne lige Sjever, protekloga je vikenda bio domaćin 11. Memorijalnoga rukometnoga turnira Zlatko Ivić Čiva koji se igra u dvije kategorije: U – 17 i U – 13. Utakmice su se igrale u Valpovo i Petrijevcima.

Rukometni klub Đakovo na turniru je u subotu i nedjelju (9. i 10. rujna) nastupio sa selekcijom U – 17 u grupi A zajedno s Rugvicom, Valpovkom, Ivanom iz Starih Mikanovaca, Osijekom, Slobodom iz Tuzle i Vardarom iz Skopja.

Đakovčani su u nedjelju odigrali tri utakmice i upisali sve tri pobjede. U prvoj utakmici đakovački kadeti bili su bolji od domaćina Valpovke rezultatom 29:13. Bila je to odlična utakmica mladih đakovačkih rukometaša koji su cijelu utakmicu odigrali gotovo bez greške. Đakovčani su stari znanci iz prvenstva, a Đakovčani su mogu pohvaliti da je ovo prva njihova pobjeda. Od samoga početka dominirali su i poveli 9:0, a prvi gol primili su tek u 12. minuti. Utakmica protiv Rugvice bila je prvi susret ovih dviju momčadi, a Đakovčani su stigli do zaslužene pobjede (24:20). I u trećoj utakmici protiv RK Ivan Đakovčani su upisali pobjedu rezultatom 23:21. Ovaj rezultat tim je značajniji jer su igrači iz Starih Mikanovaca poznati i na razini Hrvatske kao osvajači naslova Prvaka Hrvatske u svojoj dobnoj kategoriji. U međusobnim susretima Mikanovčani su imali više uspjeha, ali evo generacija koju vodi trener Tomislav Paradžiković uspjela je stići do zaslužene pobjede.

Ovaj uspjeh ostvarili su sljedeći igrači: Filip Ostajmer, Borna Cindrić, Robert Karalić, Toni Tremboš, Dino Tribuljak, Marin Puljić, Josip Brzica, Petar Hrehorović, Andrej Ižaković, Matej Škrapić, Petar Barišić, Gabrijel Ostajmer. Trener: Tomislav Paradžiković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here