Pobjednici 6. ENZITE Uroš Gutić i Tünde Szabo, Ela Đelatović treća!

0
720

ŠESTA ENZITA NOĆNI CENER U STRIZIVOJNI

Vrijedni sportski radnici u Strizivojni po šesti su puta organizirali ENZITU Noćni cener, uličnu utrku najdužom ulicom u Hrvatskoj. Ovogodišnje natjeanje privuklo je 220 natjecateljica i natjecatelja iz cijele Hrvatske.

U muškoj utrci na deset kilometara prvo mjesto osvojio je Uroš Gutić, član Atletskoga kluba Borac s vremenom 33 minute i 41 sekunda. Drugo mjesto pripalo je Zvonimiru Kekezu (AK Marsonia) s vremenom 33:58 dok je trećeplasirani Vatroslav Haramustek (AK Maksimir). Njegovo vrijeme je 34:31. Na četvrtom mjestu plasirao se Đakovčanin Marko Duvnjak, a njegovo vrijeme je 36:22.

U ženskoj utrci prvo mjesto otišlo je u Mađarsku. Pobjednica je Tünde Szabo (PVSK) s vremenom 36:35. Drugoplasirana je Ines Jozić (Ultramaraton klub Mazator) s vremenom 38:51, a trećeplasirana je Marija Vrajić (AK Maksimir). Njeno je vrijeme 38:54.

U muškoj utrci na pet kilometara prvo mjesto osvojio je Ante Živković (AK FIT) s vremenom 16:52, drugi je Ian Bičanić (Iz kreveta na svježinu) s vremenom 17:37 dok je treći u cilj stigao Zen Stanković (AK Slavonija- Žito). Njegovo vrijeme je 17:57.

U ženskoj „petici“ pobjednica je Danijela Kuna (Al Puls Tomislavgrad) s vremenom 19.00, drugo mjesto pripalo je Heleni Gleđi (AK Dubrovnik) dok je trećeplasirana Ela Đelatović, članica Atletskoga kluba „SLA Ante Perić“. Njeno vrijeme je 20:36.

Na ENZITI su sudjelovale još dvije članice đakovačkoga atletskoga kluba. Iva Čajkovac osvojila je četvrto mjesto s vremenom 21:39 dok je Eva Mari Labak zauzela šesto mjesto s vremenom 25:25.

U dječjim utrkama dominirali đakovački atletičari

U okviru ENZITE održane su i dječje utrke. Tu su najviše uspjeha imali članovi Atletskoga kluba „SLA ANTE Perić“: Karla Matić. Tea Labak i Leonarda Drmić osvojile su u svojim kategorijama prva mjesta. Alisa Schleis o Elena Matić zauzele su druga mjesta.

U muškoj konkurenciji Bruno Begović osvojio je prvo mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here