Ana Išasegi „poharala“ pedesetice, Helena Nikolić i Gabrijel Baličević brončani!

0
883

ĐAKOVAČKI PLIVAČI SUDJELOVALI NA MEĐUNARODNOM PLIVAČKOM MITINGU

Već tradicionalno đakovački plivači početkom rujna (subota, 2. rujna) sudjeluju na Harkany Sprintu u istoimenom mađarskom gradiću. U konkurenciji 17 klubova iz Slovačke, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Mađarske, Hrvatske i Srbije nastupili su i članovi Plivačkoga kluba Đakovo.

Svakako da je najbolji rezultat u đakovačkim redovima ostvarila Ana Išasegi koja je u četiri discipline osvojila isto toliko zlatnih medalja. U disciplinama 50 metara slobodno, 50 metara prsno, 50 metara leđno i 50 metara delfin. Tim rezultatima đakovačka je plivačica i najbolji pojedinac mitinga.

Helena Nikolić također je osvajačica odličja. Njoj je na 50 metara prsno pripala brončana medalja. Isti uspjeh – treće mjesto – samo u disciplini 50 metar slobodno ostvario je Gabrijel Baličević.

Osim osvajača medalja za Plivački klub Đakovo nastupili su plivači: Adrian Vladović, Oskar Schleis, Lovro Đumić, Donald Profusek, Marko Punda i plivačice: Lorena Klemen, Lana Barna, Tena Živković, Leona Goluža, Mirna Punda i Inga Profusek.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here