Slabo otvaranje utakmice koštalo Dračičane poraza!

0
1222

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VILJEVO – DRAČICE 2:1 (2:0)

Viljevo – Igralište Viljevo. Gledatelja: 100. Sudac: David Pavlić (Đurđenovac). Pomoćnici: Tomislav Keglević (Našice) i Ivan Radačić (Donja Motičina). Strijelci: 1:0 Čamić (8.), 2:0 Vicić (16.), 2:1 Nikolić (59.).

VILJEVO: Šerić, Zemunić, Horvat (90. Katavić), Šoštarić, Pandurić, Vincetić (68. Kovačević), Goluv, Vicić (79. Senković), Kodrić (71. Sklizović), Čamić (62. Dolančić), Pfeifer.

DRAČICE: Gansberger, Tadić, Petar Andričić, Kokalović, Đurđević, Josip Grgačević, Tomas Grgačević, Domagoj Krizmanić, Galičić, Marko Andričić, Nikolić. Trener: Goran Uzelac.

Nogometaši Dračica upisali su i drugi gostujući poraz i to protiv momčadi Viljeva koja je u prvih dvadeset minuta dominirao terenom i postigao dva pogotka za rano vodstvo. A Dračičani su na put krenuli bez ozlijeđenoga Mihaela Pongračića, igrača koji je mnogo puta sam rješavao utakmice Dračica. Ali, to je nogomet, koga nema bez njega se može i mora. Nažalost, on je previše nedostajao da bi Dračičani došli do povoljnijega rezultata.

U osmom minuti Mislav Čamić zabio je vodeći pogodak za domaćine, a samo osam minuta kasnije točnije u 16. domaćini su postigli i drugi pogodak. Strijelac za 2:0 bio je Pavao Micić. Dračičani šokirani ovakvim ulaskom u igru do kraja poluvremena nisu uspjeli smanjiti rezultatski zaostatak.

U nastavku utakmice gosti su ipak krenuli nešto organiziranije i opasnije prema domaćem vrataru Šeriću. U 59. minuti Zvonimir Nikolić postiže pogodak za smanjenje rezultata. Do kraja utakmice, Dračičani su pokušavali doći do drugoga pogotka, ali domaća obrana bila je na visini zadatka.

Nogometaši Dračica sada ostaju na samo tri boda, a priliku za novim bodovima imat će sljedećega vikenda kada im u goste dolazi momčad Ratara. Dakle, novi derbi Đakovštine je pred nama.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here