Prvi pobjednici Vedran Ivančić i Sonja Sabo!

0
903

NOĆNA UTRKA PIŠKOREVAČKIM SOKACIMA

Posljednjih godina sve više je u modi održavanja uličnih utrka na kojima nastupaju i aktivni natjecatelji, ali i rekreativci pa je to odlična prilika za promociju zdravoga načina života. Uz Strizivojnu čije je Ulična utrka najdužom ulicom u Hrvatskoj već priznata utrka diljem Hrvatske u nedjelju 27. kolovoza održana je i prva Noćna utrka Piškorevačkim sokacima. Organizator ovoga natjecanja je Nogometni klub Ratar iz Piškorevaca, a prva utrka privukla je 64 natjecatelja i natjecateljicu. I u muškoj i ženskoj konkurenciji trčala se dionica od pet kilometara.

U muškoj konkurenciji nastupilo je 43 trkača. Prvo mjesto osvojio je Vedran Ivančić (Panteraši sektaši) s istrčanim vremenom 16:00. Drugo mjesto osvojio je Antonio Šutalo, a njegovo vrijeme je 16:13 dok je trećeplasirani Darko Smrčak (Udruga zdravo trčanje) s vremenom 16:26.

U ženskoj konkurenciji nastupilo je 19 natjecateljica. Prvo mjesto pripalo je Sonji Sabo koja je zadanu dionicu istrčala za 17 minuta i četiri sekunde. Druga u cilj stigla je Ela Đelatović, članica Atletskoga kluba „SLA Ante Perić“. Njeno vrijeme je 17:36. I treće mjesto pripalo je članici đakovačkoga atletskoga kluba. Iva Čajkovac istrčala je pet kilometara za 18;59.

I ostale članice AK „SLA Ante Perić“ pod vodstvom trenera Zvonka Karolija ostvarili su zapažene rezultate. Eva Mari Labak u cilj je stigla deveta s vremenom 21:38, Klara Grizelj zauzela je 12. mjesto s vremenom 22:24.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here