Đakovačke rukometašice druge na turniru u Cerni, Ela Đelatović najbolji strijelac!

0
718

MEMORIJALNI TURNIR ZA BRANITELJE OPĆINE CERNA

Rukometni klub Multinorm iz Cerne organizirao je u subotu (26. kolovoza) 13. Memorijalni turnir za branitelje Općine Cerna. Bila je to i prigoda da ženski rukometni klub iz Cerne obilježava dvadeset godina postojanja kluba.

Uz domaćine i Đakovčanke na turniru su nastupile i članice Rukometnoga kluba Brod. Dakle, dvije ekipe članice Druge rukometne lige Sjever i Đakovčanke, sudionice Treće hrvatske rukometne lige Istok.

U prvoj utakmici protiv Brođanki Đakovčanke su ostvarile visoke pobjedu 34:21. Treba iskreno priznati da je Brođankama nedostajalo nekoliko igračica. U drugoj utakmici domaće igračice Multinorma, u zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici, bile su bolje rezultatom 27:25. S jednom pobjedom i jednim porazom đakovačke su rukometašice osvojile drugo mjesto.

Đakovačkom rukometnom klubu pripala je i pojedinačna nagrada. Najbolji strijelac turnira je Ela Đelatović.

U predigri turnira odigrana je utakmica Multinorm – Đakovo u konkurenciji djevojčica do 13 godina. Đakovčanke su slavile rezultatom 21:15.

Nakon ovoga turnira Đakovčanke nastavljaju s pripremama, a od 1. do 3. rujna sudjelovat će na turniru u Slavonskom Brodu gdje će nastupati u kategorijama U – 13 i U – 17.

Ono što je odlika ŽRK Đakovo – rad s mladima – nastavlja se i dalje. Uz seniorke koje će nastupiti u Trećoj hrvatskoj rukometnoj ligi Istok, klub će se natjecati i u svim ostalim selekcijama: U – 11, U – 13, U – 15 i U – 17.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here