Bratu i sestri Alisi i Oskaru Schleisu po jedna srebrna medalja!

0
323

SOVSKO JEZERO TRAIL 2023.

Odbor za uređenje i zaštitu Sovskoga jezera organizator je atletskoga natjecanja – trail s ciljem da se ukaže na ljepotu ovoga maloga jezera kojega svakako treba sačuvati. Natjecanje je održano u nekoliko disciplina: Veliki trail trčao se u dužini 21 kilometar, Srednji trail na deset kilometara i Mali trail – utrka na pet kilometara. I na ovom natjecanju organizirana je dječja utrka. U utrci na 200 metara Oskar Schleis, član AK „SLA – Ante Perić“ istrčao je 200 metara i u cilj stigao kao drugoplasirani. Njegova sestra Alisa trčala je također na 200 metara, ali je uspjela istrčati zadanu dionicu.

TREĆA JASENOVAČKA UTRKA

U subotu 26. kolovoza održana je Jasenovačka utrka koju po treći puta zaredom organizira Društvo za sport i rekreaciju „Sport za sve“ . Ovo je natjecanje organizirano u dvije seniorske konkurencije: u utrkama na 10 kilometara nastupilo je 33 natjecatelja, a u utrci na pet kilometara nastupilo je 88 natjecatelja.

Kako to dosadašnja praksa potvrđuje, u okviru ovakvih natjecanja organiziraju se i dječje utrke na kojima nastupaju dječaci i djevojčice rođene od 2012. do 2020. godine. U dječjim utrkama nastupile su brat i sestra Schleis, članovi Atletskoga kluba „SLA – Ante Perić“. Više uspjeha – odlično treće mjesto – pripalo je Alisi Schleis koja je u utrci na 200 metara osvojila odlično treće mjesto. Brat Oskar istrčao je svoju dionicu.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here