Hajduk upisao tri boda, Đurđenovac nije došao na utakmicu!

0
485

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

HAJDUK (ŠP) – ĐURĐENOVAC 3:0 (BB)

Gotovo nevjerojatno zvuči činjenica da su nogometaši Hajduka u svojoj povijesnoj utakmici u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi upisali pobjedu, ali bez borbe. Naime, dva sata prije utakmice predsjednik Đurđenovca tražio je odgodu utakmice, međutim, to nije u skladu s nogometnim propisima tako da su suci i domaćini odradili protokolarni dio, pričekali protivničku momčad 15 minuta, a kada se oni nisu pojavili sudac utakmice odsvirao je kraj.

Pomalo čudno za klub bogate nogometne tradicije kakvu ima Đurđenovac. A što su pravi razlozi nedolaska na utakmicu u Široko Polje vjerojatno će se doznati u sljedećim danima.

Upitan za ovu situaciju predsjednik Hajduka Ivan Ivić komentirao je: „Osvojit ćemo tri boda, ali nismo nimalo sretni zbog toga jer smo očekivali ostvariti pobjedu na zelenom terenu. Dugo smo se pripremali za ovu utakmicu jer ona je za nas i naše selo povijesna s obzirom da se naš klub natječe u višem rangu. Dečki su odradili trening i pomalo razočarani otišli svojim kućama. I naša vjerna publika bila je u čudu jer su očekivali utakmicu, međutim, što je tu je. Osim sportskoga užitka mi smo pretrpjeli i materijalnu štetu jer smo platili sudske troškove za utakmicu koja nije odigrana. No, što je tu je. Okrećemo se sljedećoj nedjelji i gostovanju u Piškorevcima“, završio je predsjednik kluba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here