Sloga pobjednik, najbolji igrač Mario Čepo, strijelac Darko Majhen, golman Josip Čajkovac!

0
1547

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „MARIJAN PETRIĆ – ANTE GAZIĆ“

Drugoga dana (nedjelja) u Vrbici su odigrane utakmice za prvo i treće mjesto trećega Memorijalnoga nogometnoga turnira „Marija Petrić – Ivan Gazić. U finalnoj utakmici Sloga iz Novih Mikanovaca bila je uvjerljiva protiv domaćina Radnika dok je Zrinski iz Drenja slavio protiv Šokadije iz Starih Mikanovaca. 

Na turniru su dodijeljene i nagrade najboljim pojedincima. Najboljim igračem proglašen je Mario Čepo (Sloga Novi Mikanovci), najbolji strijelac je Darko Majhen (Šokadija Stari Mikanovci), a najbolji golman je Josip Čajkovac (Sloga Novi Mikanovci). Nagrade najboljim igračima uručile su Martina Gazić, Luca Petrić, majke Marijana i Ante.

UTAKMICA ZA PRVO  MJESTO

SLOGA (NM) – RADNIK  4:0 (2:0)

Vrbica – Igralište Vrbica. Gledatelja: 200. Strijelci: 1:0 Čepo (30.), 2:0 Gašpar (37.), 3:0 Čepo (65.), 4:0 Cindrić (76.).

SLOGA (NM): Tovilo, Lajtman, Cindrić, Stojić, Kordić, Jozanović, Čepo, Damjanović, Gašpar, Salopek, Rušić. (Još su igrali: Čajkovac, Dančo, Dunatov, Feletar, Banožić).

RADNIK: Mihić, Kasun, Ante Jelenić, Šušak, Juroš, Matej Marković, Kovačević, Vranješević, Markić, Perković, Marijan Marković. (Još su igrali: Antonio Jelenić, Galović, Tolj, Lipart, Petrić, Majcenović, Borgudan).

Očito da su nogometaši Radnika danak platili dvodnevnom igranju jer u finalu su izgledali poprilično iscrpljeno i bezvoljno. A to su iskoristili nogometaši Sloge i poprilično lagano došli do pobjede. U 30. minuti Čapo je izašao sam pred golmana Mihića i mirno plasirano loptu pored njega. U 37. ponovo je u akciji Čapo, ali ovaj puta kao asistent. Odigrao je loptu prema Gašparu koji je natrčao i pospremio loptu iza vrbičkoga golmana. Tada je bilo jasno da će pobjeda otići na stranu Sloge.

U nastavku utakmice domaćini su pokušavali smanjiti rezultat, ali to im nije pošlo za nogom. Dapače, u 65. Sloga je povećavala svoje vodstvo. Drugi puta strijelac je bio Čapo. U 76. minuti Cindrić je postavio konačan rezultat – 4:0. Potpuno zasluženo!

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

ZRINSKI (D) – ŠOKADIJA (SM) 5:4 (3:2)

Vrbica – Igralište Vrbica. Gledatelja: 100. Strijelci: 1:0 Kedveš (13.), 1:1 Jakovljević (17.), 2:1 Žemberi (22.), 3:1 Horvat (24.), 3:2 Jakovljević (38.), 3:3 Darko Majhen (47.), 3:4 Jakovljević (57.), 4:4 Kedveš (68.), 5:4 Kedveš (54.).

ZRINSKI (D): Kiđemet,  Hrvoje Petrović, Fehir, Kušić, Ivanović, Žitnjak, Šimeg, Sušić, Žemberi, Menerek, Kedveš. (Još su igrali: Stošić, Ikić, Maroši, Peric, Horvat).

ŠOKADIJA (SM): Ante Mačinković, Jakob, Sušac, Marojević, Vuksanović, Majhen, Marko Mačinković, Bibković, Jakovljević.

Utakmica za treće mjesto ponudila je odličnu igru obje momčadi, puno golova i rezultatskih preokreta. Utakmicu su obilježila dva igrača, sa svake strane po jedan. U redovima Zrinskoga trostruki strijelac bio je Danijel Kedveš dok je kod momčadi iz Starih Mikanovaca tri gola postigao Jakovljević. S obzirom da je Šokadija cijelu utakmicu odigrali s deset igrača treba im čestitati jer da je pobjeda otišla na njihovu stranu ne bi bilo nezasluženo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here