Pehar u viškovačkim vitrinama, najbolji igrač Bruno Perić, strijelac Mislav Vidaković, golman Luka Vučemilović-Grgić!

0
1226

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „TRI HRVATSKA BRANITELJA“

U konkurenciji tri županijska drugoligaša i jednoga trećeligaša naslov pobjednika pripao je susjedima iz Viškovaca koji su s uvjerljivih 5:1 nadigrali Slogu iz Koritne. U borbi za treće mjesto Naprijed iz Mrzovića je na pogon Nejmedina Ređepija (strijelac oba pogotka) stigao do trećega mjesta pobjedom nado domaćinom Jedinstvom.

Ovogodišnji turnir u Forkuševcima obilježio je svakako mladi Mislav Vidaković (sin poznatoga oca Berislava i djeda Mirka – Dide) koji je proglašen najboljim strijelcem s pet postignutih golova. Najbolji igrač je Bruno Perić (Radnički), a najbolji golman Luka Vučemilović-Grgić (Sloga).

UTAKMICA ZA PRVO MJESTO

RADNIČKI – SLOGA 5:1 (2:0)

Forkuševci – Igralište Forkuševci. Gledatelja: 200. Sudac: Ivan Kedveš (Đakovo). Pomoćnici: Marin Bibković (Đurđanci) i Mario Milošević (Budrovci). Strijelci: 1:0 Vidaković (2.), 2:0 Matković (45.), 3:0 Vidaković (68.), 3:1 Stipanović (73. – ag), 4:1 Šunić (71.), 5:1 Šunić (86.).

RADNIČKI: Luka Marijanović, Zorić, Stipanović, Džojić, Bašić, Zetović, Karin, Perić, Vidaković, Šunić, Matković. (Još su igrali: Albert, Kovač, Krištić, Kramarić, Ognjenović, Ćurić Čakić).

SLOGA: Vučemilović-Grgić, Patrik Josipović, Petričević, Marčićević, Sršek, Darko Penava, Vedran Penava, Pačarić, Noa Josipović, Čatić, Šimić. (Još su igrali: Ervačić, Katić, Drenjančević, Vuka).

Neočekivano lagano su nogometaši Radničkoga došli do pobjede nad Slogom. Već u drugoj minuti Mislav Vidaković doveo je Viškovačne u vodstvo 1:0, a taj su rezultat držali sve do kraja prvoga poluvremena. Dapače, u 45. Domagoj Matković postiže i drugi gol za Radnički čime su Viškovčani jako zadovoljni otišli na odmor. Kada je u 68. Vidaković postigao svoj drugi, a viškovački treći pogodak, bilo je jasno da će pobjednički pehar u viškovačke vitrine. Tek u 73. minuti Sloga postiže pogodak, ali i on je djelo Viškovčana, naime, Zvonimir Stipanović zatresao je vlastitu mrežu. Završni udarac Korićanima zadao je Ivan Šunić koji najprije u 71., a zatim u 86. postiže pogotka za konačnih 5:1.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

JEDINSTVO – NAPRIJED 1:2 (0:0)

Forkuševci – Igralište Forkuševci. Gledatelja: 200. Sudac: Marin Bibković (Đurđanci). Pomoćnici: Ivan Kedveš (Đakovo) i Mario Milošević (Budrovci). Strijelci: 0:1 Ređepi (52.), 0:2 Ređepi (78.), 1:2 Ratkovčić (88.).

JEDINSTVO: Primorac, Anđelko Tribuljak, Gabrijel Tribuljak, Dalibor Paradžik, Drlić, Matković, Pilipović, Ratkovčić, Majdenić, Ivan Drenjanac, Komljenović. (Još su igrali: Serdarević, Bježančević, Đurđević, Barić, Šušak).

NAPRIJED: Žmegač, Abramović, Marijan Mijačević, Krešimir Mijakić, Podhraški, Stipo Turščak Jurišić, Škof, Ćaleta, Valentin, Radanović. (Još su igrali: Bina, Rendulić, Majić, Majhen, Josip Turščak, Ređepi).

Nejmedin Ređepi zove se igrač koji je odlučio utakmicu za treće mjesto. Naime, nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka, u natavku utakmice u igru je ušao mrzovički napadač i u 52. doveo svoju momčad u vodstvo. U 78. Ređepi postiže i drugi pogodak za vodstvo 2:0. Do kraja utakmice Forkuševčani su uspjeli smanjiti rezultat na 1:2, a strijelac je bio Marko Ratkovčić.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here