Torpedo pobjednik, Antinac najbolji igrač, Branimir Ivanda strijelac, Domagoj Stipanović golman!

0
1356

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „GREGAČEVIĆ – VUKADIN – RADOŠ“

Nakon dvodnevnoga natjecanja poznat je i poredak najdugovječnijega nogometnoga turnira u Slavoniji i Baranji – onoga u Viškovcima.

U finalnom susretu Kuševčani su s 2:0 bili bolji od punitovačke Slavonije. Već u prvoj minuti utakmice Piler je doveo Torpedo u vodstvo, a to je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena. U nastavku utakmice obje momčadi imale su svoje prilike za pogotka, a konačna odluka o pobjedniku pala je u 86. minuti kada je Branimir Ivanda postigao pogodak iz kaznenoga udarca.

Osim pobjedničkoga pehara Kuševčanima su pripale i dvije pojedinačne nagrade. Najbolji igrač je Josip Antinac, a najbolji strijelac je Branimir Ivanda. Njih dvojica svojim su igrama potvrdili da će i ove godine bili važni kotačići kuševačke momčadi.

Slavonija iz Punitovaca pokazala je da će i ove godine sigurno biti u samom vrhu Druge županijske nogometne lige. U obje su utakmice pokazali iskustvo i uigranost što je osnovni preduvjet uspjeha. Punitovčanima je pripala nagrada za najboljega golmana. Pojedinačni pehar pripao je Domagoju Marinoviću.

U borbi za treće mjesto sastali su se susjedi. Viškovčani su došli do minimalne pobjede 1:0, a strijelac jedinoga pogotka iz kaznenoga udarca bio je Danijel Drenjančević.

Očito da će i Viškovčani i Forkuševčani ove godine imati zanimljivu sezonu. I jedni i drugi vjeruju u plasman u sredini tablice odnosno mjesto od kojega se neće strahovati od ispadanja iz lige. Forkuševčani već nekoliko godina imaju gotovo istu momčad, stekli su i određeno iskustvo igranja u drugoj županijskoj ligi tako da bi pred njima trebala biti jedna mirna sezona. A isto to priželjkuju i Viškovčani koji su ponosni odličnom organizacijom turnira koju ističu svi sudionici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here