Marsonia penalima do trećega mjesta!

0
1142

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „TOMISLAV BUHAČ“

Nakon što su jučer nogometaši domaćega Tomislava s 2:1 slavili protiv Đakovo Croatije, a Omladinac iz Gornje Vrbe pobijedio juniore Marsonije, danas su se u Donjim Andrijevcima igrače utakmice za poreda. Marsonia je nakon izvođenja penala bila bolja od Đakovo Croatije i tako su Brođani zauzeli treće, a Đakovčani četvrto mjesto.

ĐAKOVO CROATIA – MARSONIA 3:5 (1:1; 0:1)

Donji Andrijevci – Igralište Tomislav Buhač. Gledatelja: 200. Sudac: Branimir Vukoje. Pomoćnici: Tomislav Katinić i Tihomir Kruljac. Strijelci: 0:1 Salamunović (27.), 1:1 Fingernagl (85.). Jedanaesterci: 1:2 Stanšić, 1:2 Lulić, 1:2 Pudić; 1:2 Damjanović, 1:3 Bjelopavlović, 2:3 Hero, 2:4 Radman, 3:4 Zrakić, 3:5 Petrović.

ĐAKOVO CROATIA: Sitar, Luketić, Batinić, Damjanović, Ljulj, Klemen, Hero, Šimić, Petričević, Lulić, Šušak. (Još su igrali: Vučković, Mesić, Goluža, Zrakić, Bošnjaković, Fingernagl, Ivić). Trener: Ivica Gavran.

MARSONIA: Domović, Čato, Lovrić, Kruljac, Didović, Abramović, Bosanac, Salamunović, Mihaljević, Zeba, Stanišić. (Još su igrali: Stepić, ŽalacBrkić, Vojnović, Petrović, Gusak, Bumbić, Anušić, Radman, Pudić, Bjelopavlović). Trener: Damir Ruhek.

Nakon jučerašnje minimalnog poraza od Tomislava Đakovčani su protiv Marsonije iz Slavonskoga Broda poraženi nakon izvođena penala. Naime, u regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1:1 tako da su kazneni udarci odlučivali pobjednika. U prvom poluvremenu Brođani su došli u vodstvo. Igrala se 27. minuta kada je Marko Salamunović pogodio Sitarovu mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice nešto življa igra đakovačke momčadi donijela je nekoliko prilika za gol, ali mreža Brođana mirovala je sve do same završnice. Naime, u 85. minuti Matej Fingernagl postiže pogodak za izjednačenje rezultata na 1:1. U kaznenim udarcima Brođani su imali više koncentracije tako da im je pripala ukupna pobjeda.

U redovima Đakovo Croatije kaznene udarce nisu iskoristili Renato Lulić i Bruno Damjanović, a sigurni izvođači bili su Tarik Hero i Marin Zrakić.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here