Mihael Pongračić i Goran Tadić za odlično dračičko raspoloženje!

0
1250

DRAČIČANI USPJEŠNI NA OTVARANJU SEZONE

GUNDINCI – DRAČICE 1:3 (1:2)

Nakon odrađenih sedam dana priprema nogometaiš u nedjelju su 23. srpnja odigrali prvu pripremnu utakmicu. Protiv Gundinaca, člana Druge županijske nogometne lige Brodsko-posavske, ostvarili su pobjedu. Iako su domaćini već u četvrtoj minuti autogolom došli u vodstvo 1:0, Dračičani su brzo uzvratili. U sedmoj minuti Mihael Pongračić poravnava rezultat na 1:1 da bi u 14. Goran Tadić doveo Dračičane u vodstvo 2:1. To je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena.

Da je namjestio nišanske sprave potvrdio je Mihael Pongračić u 64. minuti kada postiže svoj drugi pogodak za vodstvo 3:1. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Ova utakmica poslužila je dračičkom stručnom stožeru za provjeru novih igrača. Tako je na vratima krenuo Ivan Gansberger, a u vršku napada Josip Grgačević donedavni igrač Velebita iz Potnjana. Naravno, i najveće pojačanje Dino Galičić zauzeo je poziciju stopera zajedno sa svojim dugogodišnjih suigračem iz Đakovo Croatije Tomislavom Boškovićem. I prema riječima struke svi su zadovoljili u prvoj pripremnoj utakmici u kojoj Dračice i dalje nastavljaju svoj pozitivni niz pobjeda.

Dračice su igrale u sastavu: Gansberger, Galičić, Bošković, Đurđević, Petar Andričić, Lovrić, Tomas Grgačević, Mihael Pongračić, Tadić, Josip Grgačević, Marko Andričić. (Još su igrali: Cikač, Lucijanić, Ivan Krizmanić, Karlo Pongračić, Jukić).

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here