Opusti se i uživaj uz “Slavonija Open Đakovo 3×3”

0
539

DVODNEVNI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL ULIČNE KOŠARKE U ĐAKOVU

Košarkaški klub Đakovo već osmu godinu zaredom, u ovakvom natjecateljskom formatu, organizira Turnir ulične košarke 3×3 „Slavonija Open Đakovo“. Ovo sve popularnije natjecanje održat će se danas i sutra (petak i subota, 14. i 15. srpnja) na Trgu J. J. Strossmayera, a početak je predviđen za danas u 16:00 sati. Prvoga dana natjecat će se kategorije: U – 15 i u 17 te U -19. Finalne utakmice po kategorijama krenut će od 19:00 sati. Đakovački turnir dio je Prvenstva Hrvatske 3×3.

Subotnji program kreće jutarnjim programom kada će snage odmjeriti najmlađi (U – 11, U – 13 i U – 15). U ranim poslijepodnevnim satima (14:30) na teren će djevojke (šest ekipa), a zanimljivost je da će se, uz prošlogodišnje pobjednice iz Varaždina, ove godine za titulu pobjednica boriti i košarkašice Radničkoga iz Kragujevca. Dvanaest seniorskih momčadi za prvu nagradu od 1.500 eura borit će se od 17:30 sati. Finalni susreti predviđeni su od 19:00 sati pa sve do 23:00 sata. Kao i prošle godine organizatori su osigurali i bogato medijsko praćenje. Završnicu seniorskoga turnira (polufinale i finale) pratit će uživo i program Sportske televizije.

Lijepo vrijeme, vikend, godišnji odmor, Strossmayerov trg, odlična atmosfera, prilika za druženje. Prošle godine bilo je odlično, nema razloga da tako ne bude i ove.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here