Na prozivci 23 igrača!

0
2849

NOGOMETAŠI ĐAKOVO CROATIJE KRENULI S PRIPREMAMA

U ponedjeljak 10. srpnja novi stručni stožer odredio je dan za prozivku i prvi trening nogometaša Đakovo Croatije. Prvi trener Ivica Gavran, s pomoćnikom Kristijanom Vidakoviće i trenerom golmana Tomislavom Pušeljićem odradio je prozivku i prvi trening na Stadionu Croatia 1971. Na samom početku sve igrače i stručni stožer pozdravio je predsjednik kluba Ivan Mikulić, a nakon toga je glavni trener upoznao igrače s planom rada.

Prvi radni dan odradila su 22 igrača, a po posebnom programu radio je ozlijeđeni Dos Santos. Što se tiče odlazaka sigurno su klub napustili Abudalah Suleiman, Dino Galičić, Matej Sivrić (Marsonia) i Lukas Kovačević (Vinogorac) i Dominik Janović.

Prema riječima trenera Gavrana u planu je dovođenje tri do četiri kvalitetna pojačanja što bi bilo dovoljno za ostvarenje zacrtanih ciljeva. „O ambicijama je teško govoriti dok god je prijelazni rok u tijeku. Mi ćemo ove godine veću pozornost posvetiti mlađim, domaćim igračima koji su u protekloj sezoni skupili određeno nogometno iskustvo“, kratko je rekao trener Gavran.

Poznat je i raspored pripremnih utakmica đakovačkoga trećeligaša. Prva provjera bit će na domaćem terenu 22. srpnja protiv Bedema, a zatim slijedi 29. i 30. srpnja turnir u Donjim Andrijevcima gdje će uz Đakovo Croatiju nastupiti i domaćin Tomislav, novi član Treće nogometne lige Istok, Marsonia i Cibalia. Nakon toga, 2. kolovoza slijedi gostovanje u Mecama kod domaćega Radničkoga. Nakon toga slijedi novi memorijalni turnir. U Kuševcu su 5. i 6. kolovoza predviđene dvije utakmice, a „generalka“ će biti na domaćem terenu protiv Čepina.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here