Đakovački atletičari uspješni na Boroviku!

0
1139

DJEČJE UTRKE TRIATLON BOROVIK 2023.

U subotu 1. srpnja na jezeru Borovik održan je 10. Triatlon Borovik, a u okviru triatlona održane su i dječje utrke za učenike osnovnih škola.

Na tim utrkama, pod vodstvom trenera Zvonka Karolija, uspješno su nastupili i članovi Atletskog kluba „SLA – Ante Perić” Đakovo.

U kategoriji predškolaca prvo mjesto osvojio je Bruno Matić. U kategoriji prvih i drugih razreda učenici su se natjecali na dionici 300 metara. Prvo mjesto pripalo je Leonardi Dermić, druga je Bruna Drmić, u muškoj konkurenciji drugo mjesto osvojio je Bruno Begović.

Djevojčice i dječaci trećih i četvrtih razreda također su nastupili na 300 metara. Prvo mjesto pripalo je Eleni Matić, a drugoplasirana je Ema Rajčić. Dionicu od 400 metara trčali su učenici i učenice petih i šestih razreda. Tu je najviše uspjeha imala Mia Rajčić, osvajačica prvoga mjesta, na drugom mjestu je Luna Matić, a trećeplasirani je Matej Mitar.

U sedmim i osmim razredima (600 metara) prvo mjesto pripalo je Eli Đelatović, drugoplasirana je Iva Čajkovac. U muškoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Gabrijelu Kolaku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here